BuzzerBeater Forums

BB Hellas > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΝΕΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΝΕΑ

Set priority
Show messages by
This Post:
00
123416.3 in reply to 123416.2
Date: 12/21/2009 3:48:12 PM
Overall Posts Rated:
3535
Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε, η εκλογή του νέου Εθνικού προπονητή ολοκληρώθηκε και καλώ ολόκληρη την ελληνική κοινότητα να ξεχάσουμε ότι έγινε την προεκλογική περίοδο. Όλοι μαζί να βοηθήσουμε την εθνική μας, τους νέους χρήστες και γενικότερα να δυναμώσουμε τη κοινότητα μας.
Ο καθένας μας να αναλογιστεί το αν έφταιξε και το πόσο. Να προσπαθήσουμε στο πνεύμα των ημερών να ξεχάσουμε προσωπικές αντιπαλότητες και να κάνουμε μια νέα αρχή σε όλα.
Για την κατάσταση που δημιουργήθηκε σ΄ένα μεγάλο μέρος ευθύνομαι εγώ καθώς έδειξα ιδιαίτερη ανοχή στο θέμα της δημοκρατικότητας. Την μέρα που δυναμιτίστηκε η ατμόσφαιρα δυστυχώς λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να είμαι on line και όταν ξανασυνδέθηκα ήταν πολύ αργά και μας είχε πάρει η μπάλα.
Ζητώ συγνώμη από τους χρήστες που δεν ήταν εμπλεκόμενοι και τους κουράσαμε με αυτή την κατάσταση.
Στο εξής να ξέρετε ότι δεν δικαιολογείτε καμία παράκληση από τους κανόνες. Spam μηνύματα, προσωπικές αντιπαραθέσεις και προσβολές, δημόσιες κατηγορίες, δημοσιεύσεις αποφάσεων GM κτλ θα τιμωρούνται ανάλογα (68577.1). Το μήνυμα δεν είναι απειλητικό, μην παρεξηγηθώ ,απλά ενημερωτικό. Δεν θέλω να γυρίσει κάποιος και να πει γιατί με τιμώρησε ενώ είχε κάνει και ο άλλος το ίδιο χωρίς συνέπειες.
Καλή αγωνιστική περίοδο σε όλους, χωρίς τραυματισμούς με πολλά κέρδη και μόνο επιτυχίες.
Τελειώνοντας θέλω να ευχηθώ σε όλους σας, τις οικογένειες σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καλές γιορτές καλή χρονιά με υγεία και το νέο έτος να πραγματοποιήσετε κάθε επιθυμία και ευχή σας
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ !!!


Last edited by billlion at 12/21/2009 3:51:26 PM

Message deleted
This Post:
00
123416.5 in reply to 123416.3
Date: 12/28/2009 4:58:03 AM
Overall Posts Rated:
3535
Οι διακοπές είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου.Φίλοι, οικογένεια και εορταστική μουσική παίζει παντού και μέσα σ' όλα αυτά ένα νέο χαρακτηριστικό Υποστηρικτή!

Σαν ένα δώρο για τα Χριστούγεννα, αναπτύξαμε ένα νέο συναρπαστικό χαρακτηριστικό- BuzzerBeater ζωντανή ενημέρωση:Ζωντανό μήνυμα (SMS) ή email που θα σε ενημερώνει για την εξέλιξη του σκορ την ώρα του αγώνα.Θα βρεις μια νέα περιοχή στη σελίδα των επιλογών, η οποία θα σου επιτρέπει να διαλέξεις μια ηλεκτρονική διεύθυνση για τη ζωντανή ενημέρωση.Επίσης, θα μπορείς να δέχεσαι μηνύματα κειμένου (txt message) στο κινητό σου.Σημειώνουμε ότι δεν υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση για τους υποστηρικτές μας, αλλά παρέχεται στο πακέτο Υποστηρικτή.Πρόκειται να το εμπλουτίσουμε με άλλα χαρακτηριστικά στο μέλλον, οπότε μείνετε συνδεδεμένοι.

Πρόκειται να δοκιμάσουμε το νέο σύστημα αυτή την εβδομάδα, οπότε είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν κάποια προβλήματα στην χρήση του.Υπολογίζουμε ότι θα λειτουργεί κανονικά από την επόμενη εβδομάδα.Μέχρι τότε, μπορείς να γράψεις το email και τον αριθμό κινητού σου και θα αρχίσεις να λαμβάνεις τις ενημερώσεις το συντομότερο δυνατό.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι είχαμε 5125 χρήστες συνδεδεμένους την ίδια στιγμή την περασμένη Τρίτη.Χάρη σε εσάς το buzzerbeater είναι το μεγαλύτερο και καλύτερο μπασκετικό παιχνίδι στο διαδίκτυο!