troška rozosmutnilo dnešné info o hráčovi, ktorý sa dostal na trh. myslím, že komunikácia je asi problém vychádzajúci z časových dôvodov. je nepríjemné a nemalo by sa stávať, že náš asi najlepší hráč sa dostane na trh len tak bez toho, aby sme sa mohli pripraviť na jeho kúpu (zvlášť keď sme ho niektorí asi chceli veľmi..).
pritom sa mu ešte tréning zíde a nemyslím si, že tým, že sa dostane do cudziny, bude vyššia pravdepodobnosť toho, že nedotrénuje a navyše aj hrozí, že bude v zlých rukách.
edit2: je mi jasné, že časové dôvody a reálny život je dôležitejší a že sa snažíš aj tu odovzdať maximum, ale reprezentácia je dosť veľa o komunikácii a práve o "riadení tímu" a toto je hádam prvý bod toho - zabezpečiť alebo pokúsiť sa aby top hráči trénovali a mali formu. tým ťa nechcem zhadzovať, výsledky boli možno nadpriemerné, ale slabšia starostlivosť o hráčov sa prejaví skôr či neskôr.
PS: ak nebude iný kandidát s programom a víziou a zárukami, tak máš jednoznačne aj naďalej môj hlas, lebo si odviedol toho dosť pre NT doteraz, len toto sú podľa mňa chybičky, ktorých sa nemôžeš vyvarovať možno aj keby chceš a trošku tým dávajú šancu iným kandidátom. ešte raz veľa šťastia chuti a času. Dúfam, že som ťa neodradil.
Last edited by LA-zajino at 6/30/2010 3:20:51 PM
1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching