Da ne bi bilo van teme, tvoja vredjanja neciu kometarisati nego samo vezano za repku.
Ja trenutno treniram jednog naseg beka i necu ga prodati poput vas kome stignemkad mu plata bude preko 300K, vec ce ostati kod mene ili ce otici kod nekog proverenog menadzera. A ti,bruda, koliko duze igras od mene i nisi napravio nesto za repku.
Navedi koje je on "nas" kao nas zoves prodao nekoga kome stigan kako si nevao u tvom postu, ali ime prezime broj, a ne samo da navedes i da se to prihvati zdravo za gotovo.
Ja sam napravio do sada 2 igraca(jablan i andelinic), ti ces mozda.
Ja ne koristim opaske, vec cinjenice, a ti cesto govoris u proslom vremenu,ovaj je imao ovog,onaj onog i sl. I mnogo zivis u proslosti, ja sam osvojio ovo, ja sam osvojio ono,ALI NA KOJI NACIN? To svi znaju...
Pa valjda i ljudi koji su trenirali igraca zasluzuju da budu pomenuti, ili ne, sta mislis?
Ovo drugo, sam ti odgovorio vec.
Hoces da ti kazem zasto ne mozemo? Zato sto je tvoj plej "dovoljno kvalitetan za repku"!!!
Pokazi mi bolje.
Ti si pravi dokaz da svako moze da pametuje.
Ja sam predlozio da se svi ujedinimo za dobrobit repke i da napravimo svi zajedno neki plan ( nebitno ko ce je voditi) za stvaranje ekipe za respekt, a ti se kao neka bebe brecas zato sto sam te spomenuo u postu.
Ti si ovde jedina sramota na ovom forumu. I drzi se tog klana, ma koga je briga za repku!!!!!!!!
To je tvoje misljenje, moj rejting kao selktora je 78%, sto znaci da ipak ljudi ne meisle da me zabole za repku.