Teraz selekcjonerem zostanie manager który zajął 2 miejsce w wyborach. Żałuję ze to nie byl kozlik4 bo w tym managerze jest przyszłość i potencjał. Nie buja jak inni tylko robi to co umie najlepiej. Mam nadzieje ze w następnych wyborach dacie mu szanse zaprezentowania sowich nie przeciętnych umiejętności.
BBKingowi życzę powodzenia, niech zrobi ta rewolucję o której mówi i sprawcie aby początek miał lepszy niż ja. Zaufajcie mu i dajcie w spokoju pracować.
Jako gracz powrócę do gry, pewnie pod innym nickiem lub tez drużyna tak, że jako manager NT chciałbym podziękować wszystkim dzieki którym ta gra byla lepsza niż te inne gry. A to Ci managerowie dzieki którym ta gra bylo niezywkla:
-mack10, Mr.President, Wang:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*, al_said, vinnie_jones, astarotte, hatchet, GM-Khazaad, wszyscy managerowie z II.3(ja tam wrócę!), wszystkim managerom których prowadziłem jako skaut i tym wszystkim 230 managerom którzy mi zaufali i oddali na mnie swój głos oraz tym o których w tej chwili zapomniałem.
Dziękuje, przepraszam za wszystko nawet za te błędy ort i stylistyczne
Last edited by m4ti_ at 7/12/2010 5:58:39 AM