Καλησπέρα κι από μένα, εύχομαι σε όλους καλή σεζον η οποία προμηνύεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.
Οι αλλαγές στον μπλε όμιλο είναι λίγες και οι ομάδες που ήρθαν από κάτω φαίνονται οτι βρίσκονται ένα σκαλοπάτι χαμηλότερα σε σχέση με τις υπόλοιπες του μπλε ομίλου, σε αντίθεση με τον κόκκινο όμιλο όπου ήρθαν αξιοπρόσεκτες ομάδες.
Όσων αφορά τα πλει οφ οι γνωστοί 4 έχουν και πάλι το προβάδισμα στους μπλέ , ενώ σε εμάς προβλέπεται σφαγή, τη στιγμή που zappatistas kai dadi έχουν κατά τη γνώμη μου ήδη κατοχυρωμένη τη συμμετοχή στα πλει οφ.
Αλήθεια , τι draft πήρατε??? Εγώ για ακόμα μια φορά απογοητεύτηκα. Δεν έχω σταυρώσει ντραφτ από τότε που ξεκίνησα το buzzer........ φέτος δεν δίνω ούτε δεκάρα τσακιστή για αναζήτηση. Αποτυχία και το καινούριο σύστημα λοιπόν! :P
Απ'οτι ξέρω δεν σχετίζεται άμεσα η άνοδος των skills με τους μισθούς, γιατί λογικά κάποιοι θα είχαν εκτοξευθεί...
Από πότε ?? Εγώ ήξερα ότι είναι αλληλένδετα αυτά. Απλά φέτος υποψιάζομαι ότι έγινε πάλι μείωση των μισθών κατα ένα σεβαστό ποσοστό πράγμα που σημαίνει ότι όσο πιο υψηλόμισθος είναι ένας παίκτης, τόσο περισσότερο θα μειωθεί και ο μισθός του. Γι αυτό και οι μη εκτοξεύσεις μισθών στους προπονημένους παρά μόνο μια μικρή αύξηση... Όπως και να έχει, μου άρεσε πάντως.. :P