Ok, to jeste tacno, ali ja sam cesto igrao 3-2 na igru pod kosem i imao sam super rezultate. Jednom prilikom kada je neko od selektora rekao da mozemo da skautiramo protivnika i damo predloge taktike ja sam takodje stavio da se igra 3-2 ocekujuci da se igra pod kosem(to moze na forumu da se nadje negde, ali nebitno).
Evo primer jedne tekme
(15096261).
Ovo je bila tekma mene kao cetvrtoligasa protiv drugoligasa koji je igrao razlicite taktike. Logika je bila da ako odigram 2-3, necu uspeti do kraja da ga sacuvam pod kosem, a uz to cu da oslabim spoljnu odbranu i bicu supalj kao sir. Zbog toga sam igrao 3-2 i izvrsio sto veci pritisak na njegove spoljne igrace kojima su samim tim bile u znatnoj meri onemogucene asistencije. Da je odigrao neku spoljnu taktiku pogodila bi ga odbrana i to je to.
Smatram da je jaci tim koji ima spoljnu liniju nego onaj koji ima unutrasnju jer ipak treba lopta da stigne do tih centara tako da je po meni krajnje zanimljivo odigrati i presing takvim ekipama.
Sad bi bilo lepo da neko od iskusnijih kaze sta misli o ovome, a ne da kriju zanat...
(: