Co ciekawe w drugiej grupie Hiszpania rozstawia wszystkich po kątach. Włochy i Francja grają o wiele słabiej niż się spodziewałem.
Hiszpanie wygrywają, bo nie boją się zaryzykować i zagrać strefą. Dzięki temu pokonali zdecydowanych faworytów grupy Włochów i Francuzów.
Według mnie to samo co Hiszpanie powinniśmy zrobić my w meczu z Niemcami. Ten mecz i tak można powiedzieć był przegrany jeszcze zanim się rozpoczął. Żeby go wygrać trzeba było czymś zaryzykować. Nikt nie miałby pretensji nawet gdyby się nie udało trafić strefą. Dla mnie grając MtM i podejrzewam na luzie po prostu poddaliśmy się przed meczem;-)
Mimo wszystko sytuacja jest niezła. Przed nami bardzo ważny mecz z Litwą, która grała normala w meczu z Estonią. Ten pojedynek może okazać się kluczowy. Już jestem ciekawy jak zagramy:D Według mnie będzie to bardzo podobny mecz do tego z Niemcami. Wszystko zależy jeszcze od formy ale jestem zdania, że MtM i takie samo nastawienie mimo prawdopodobnie mniejszego entuzjazmu Litwinów może nie wystarczyć.
Last edited by kozlik4 at 3/21/2011 2:45:49 PM