BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > Промови кандидатів

Промови кандидатів (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: GM-Armin

This Post:
33
191348.3 in reply to 191348.2
Date: 7/26/2011 6:42:58 AM
Overall Posts Rated:
14581458
Всім привіт:)
Вирішив виставити свою кандидатуру на вибори.Для початку розкажу хто і звідки в ББ.Попав сюди через Лінча, як то кажуть по знайомству в середині 10 сезону, за цей час провів в грі уже 6 сезонів за цей час три рази був срібним призером 3 ліги,з лігою мені повезло:)Також на четвертий раз таки виграв 3 лігу в кубку доходив до четвертьфіналу в 15 сезоні (золотий сезон моєї команди) , а також в фінал конференції де чуть чуть не хватило:(Зараз оскільки готується в клубі мабутнє, а саме зірки які надіюся за 2 сезони витянуть мене у Вищу лігу тому клубні перемоги відійшли на 2 план, і я можу цілком присвятити себе Національній збірній.
Щодо мого онлайну проблем нема, тим більше що зараз у мене канікули:)Та і навіть під час навчання мені часу на збірну буде хватати.Що до активістської діяльності то займався (і займаюся скаутством для ю-21) , також допомагаю по мірі можливості Самогону , ну і допомагав Немосу при його керуванні збірною.Витренував збірника, також успішно дотренував збірника , який буквально вчора випустився з молодіжки ю-21.Також міг би витренувати і гравця для націоналки, Але в 2 лізі його утримувати нереально тому з цим поки не можу похвалитися:(
Що до збірної:
1 Я прекрасно розумію , що з нашою збірною дужжже тяжко щось виграти це дуже тяжке завдання тому обіцяти що я щось виграю не можу, а брехати і вішати лапшу суспільству толку нема, кожен хто розбирається в ББ думаю мене повністю підтримає, склад ще не доріс до рівня , щоб щось виграти, АЛЕ на мою думку склад доріс до рівня коли можна вийти з групи на ЧЄ , а також потягатися пару раундів в втішному турнірі.
2 Це Звичайно співпраця з попередніми тренерами та їхні поради.Також думаю у мене буде штаб 3-4 менеджера (імена поки називати не буду).Але рішення і відповідальність за результат буду брати тільки на себе , штаб не має означати ,що можна зїхати на неправильну пораду когось і помічників.
3 Це контакт з менеджерами , які мають уже збірників , або будуть мати їх у перспективі при налагодженні правильного тренувального процесу.
4 Будуть прев*юшки на початку матчів, а також розбір польотів після матчу (Якшо матчі в 2-3 ночі то можливо прев*юшки не бути)
5 Що до того який у мене рецепт перемоги?Це здивувати суперника, адже грати цілий сезон наприклад щит в 3 великих це не варіант, тому потрібно придумувати різні тактичні задумки ,які суперник не може передбачити.Я уже продумав пару тактичних новинок ;)
Щодо складу незнаю хто і що там буде.Надіюся є певна база гравців по якій я визначуся за пару днів хто гідний захищати честь України на найвищому рівні.Якщо її нема то треба буде створити:)
6 Що до тактик я вважаю , що кожна тактика має право на життя , якшо вона була б не потрібною її б тут не було, Але для бажаного ефекту потрібно щоб під цю тактику були відібрані певні гравці.(Позиціонка)тільки цю тактику я не буду використовувати в нападі .Що до захисту то тут тяжче, останнім часом схиляюся до того що найкращий захист Персоналка, оскільки проти то ж таки Тиску на щит 2-3 щось не дуже, в кінці переважно закидують 3 очковими, та і рейтинг Зовнішнього захисту сильно падає.Але зони звичайно будуть використовуватися, проти сильніших суперників нема іншого виходу.
Впринципі розписав вроді все, готовий відповісти на всі провокаційні запитання і не тільки провокаційні:)
Удачі всім кандидатам і хай переможе сильніший!!!!!

Last edited by Tiger at 7/26/2011 6:53:07 AM

This Post:
11
191348.4 in reply to 191348.3
Date: 7/26/2011 12:38:17 PM
Overall Posts Rated:
373373
Нашел. Сборная может побороться - ну 5-ка старта у нас есть. Состав тренер должен выставлять сам - советы нужны. Сборники у нас на Украине - плюс. Тактики - лучшая для команды . Кроме 2-3 )

From: g0rd0n
This Post:
1111
191348.5 in reply to 191348.4
Date: 7/27/2011 2:37:43 AM
Drunken Penguins
Superleague
Overall Posts Rated:
18951895
Не ждали? XD

Именно я – тот тренер, который вылез из трёшки за 4 сезона, хотя все нормальные тренеры выходят за три.
Именно я как-то с бодуна завтыкал выставить состав на финальный матч ПО.
Именно меня однажды забанили за разжигание межнациональной розни.
Именно с моих бухих постов вы ржёте или недоумеваете.
Именно я – тот тренер, у которого почти нет опыта.
Именно я – тот кандидат, у которого будет ноль голосов.
Именно я выставляюсь потому, что мне скучно сегодня на работе

Голосуй за меня – и ты узнаешь горечь поражения.
Голосуй за меня – и ты увидишь полный комплект отмазок на тему "почему мы проиграли?".
Голосуй за меня – и ты увидишь, как играют самые безумные сочетания тактик.
Голосуй за меня – потому что я брат Супермена.
Голосуй за меня – потому что иногда следует поставить на зеро.
Голосуй за меня – и любой следующий тренер сборной будет лучше.

Набухайся со мной – и ты увидишь, что других вариантов нет.

Все на выборы, ЛОЛ!

Message deleted
Message deleted
Message deleted
From: Tiger
This Post:
00
191348.9 in reply to 191348.5
Date: 7/28/2011 7:55:30 AM
Overall Posts Rated:
217217
Speech from Burak95Basket (74714)

Please vote :) I wanna be manager of Ukraine NT..You can trust me :) Ukraine will be better.