BuzzerBeater Forums

BB România > TIMEOUTS

TIMEOUTS

Set priority
Show messages by
This Post:
00
195924.3 in reply to 195924.2
Date: 9/7/2011 1:42:50 AM
Overall Posts Rated:
345345
Game engine-ul nu are nici o legatura cu Game Viewer din pacate. Asta inseamna ca orice vezi tu acolo. E un scenariu pe care l-a creat Engine-ul, in urma unor calcule facute de pe ratinguri. Viewer este, si va ramane, din pacate, sau din fericire, doar atat. Ceva pe care sa vezi. Sunt erori mult mai grave. De ex, echipa adversa sa tina mingea 40 de secunde cand esti condus cu 1 pct, si sa pierzi meciul. Vezi "bugs" ca e trecut threadul acolo

This Post:
00
195924.4 in reply to 195924.1
Date: 9/7/2011 4:09:57 AM
Overall Posts Rated:
33
Mi s-ar părea bine şi să putem face anumite schimbări chiar noi, când vrem noi.

Last edited by Tokyo Maters at 9/7/2011 4:10:09 AM

This Post:
00
195924.5 in reply to 195924.4
Date: 9/7/2011 4:29:00 AM
Overall Posts Rated:
88
mie chiar mi se pare o idee ft buna....p care o sustin...ar fi mult mai placut dak ne-am putea controla si noi intr-un fel echipa...ar fi cva mai captivant..:-s

This Post:
00
195924.6 in reply to 195924.5
Date: 9/7/2011 4:48:24 AM
Overall Posts Rated:
2222
not in this game :)

buzzerbeater e joc de management si cred ca ar trebuii sa ramana asa. daca o sa poti face schimbari in timpul meciului pentru a influenta scorul, partea de management si-ar pierde din importanta si asta nu e bine.

o sa vezi manageri foarte buni care nu au timp sa intre la meciuri pierzand in fata unor manageri mai putin buni care au avantajul doar ca au fost online in momentul respectiv.

control mai mare asupra echipei in timpul meciului ai in jocurile care pun accent pe acest lucru. gen nba 2k sau alte jocuri. e foarte greu sa bagi asta intr-un joc online tocmai din cauza ca e greu sa ai toti userii online in acelasi timp. din cauza asta buzzerbeater s-a axat mai mult pe management si cred ca asa trebuie sa continue. mai sunt destule lucruri care le pot adauga sa faca jocul din ce in ce mai interesant pe viitor.

dar interactiune in timpul meciurilor nu cred ca ar fi un plus. sincer cred ca as inceta sa mai joc buzzerbeater daca s-ar implementa ceva de genu.

salutare!

Last edited by andrei_r at 9/7/2011 4:49:33 AM

This Post:
00
195924.7 in reply to 195924.6
Date: 9/7/2011 4:54:32 AM
Overall Posts Rated:
33
Poate că ai dreptate. Dar măcar Time Out ar fi chiar bine să poţi cere tu dar şi antrenorul.

This Post:
00
195924.8 in reply to 195924.7
Date: 9/7/2011 5:05:30 AM
Overall Posts Rated:
2222
m, nup, nu sunt de acord :D

de ce sa ai tu acest avantaj fata de mine doar fiindca esti online si te uiti la meci? si mie imi place sa ma uit la meciuri si o fac cand am timp, dar nu as vrea sa am vreun avantaj fata de adversarul meu care nu se uita. plus ca sunt manageri care nu folosesc viewer-ul din cauza ca nu le place sa vada meciul. cu ei ce faci? ii fortezi sa-l foloseasca?

oricum, chiar nu cred ca o sa implementeze asta.

ce ar fi fain totusi ar fi sa ai Head coach la staff. si acest head coach sa aiba niste atribute care sa-l faca mai destept sau mai prost. la fel ca la trainer, poate ceva mai detaliat (gen 2 atribute). si practic sa controlezi un pic schimbarile si timeout-urile prin cumpararea unui head coach mai bun sau mai slab. ar putea chiar sa bage si experienta .. sa vezi ce echipe a mai antrenat. ma rog, se poate face ceva pe ideea asta. dar din nou, s-ar putea sa devina prea important si sa influenteze prea mult meciurile. atunci o sa vezi echipe slabe cu antrenori buni care bat echipe bune cu antrenori slabi. ceea ce nu ar fi chiar rau daca stau sa ma gandesc .. ma rog, ar fi o schimbare majora, nu cred ca o sa vedem ceva de genu prea curand.

This Post:
00
195924.9 in reply to 195924.8
Date: 9/7/2011 5:33:06 AM
Carbó VB Ploiesti
III.1
Overall Posts Rated:
147147
e destul de interesanta ideea ta, insa si riscurile sunt multe
ar fi fain ca acel Head Coach sa poata fi vandut ca si jucatorii, dar asta in functie de experienta acumulata si alte detalii...
iti dai seama cum s-ar vinde un Ex-Coach al BC Hostivar spre exemplu? :))

acum, reintorcandu-ma la TIMEOUT - eu aici ma refeream ca singura modificare, altceva nimic
tu, spre exemplu, care nu te vei uita la meci... vei putea beneficia, ca inainte, de TIMEOUT automat, cand simte jocul ca e nevoie... dar eu, care ma uit la meci, sa pot opta totusi pt un TIMEOUT cand consider necesar... dar decat UNUL din acele 6 disponibile... stim oricum cu totii ca uneori aceste timeout-uri nici macar nu au impact (prea mare)... :)

una peste alta, ma bucur ca se dezbate subiectul, asa se pot naste idei mai bune...

Last edited by MCMXC a.D. at 9/7/2011 5:33:34 AM

This Post:
22
195924.10 in reply to 195924.9
Date: 9/7/2011 12:47:07 PM
Overall Posts Rated:
33
In ceea ce priveste time-out'ul cerut personal de cei online,sunt de aceeasi parere cu Andrei;Insa cred ca s-ar putea introduce 1 time-out cerut de noi cand dam ordinele (spre ex:sa ceri time-out cand adversarul marcheaza de 3 ori la rand intr-un interval de 1 min sau fara sa marchezi tu. Ei bine,acest time-out sa aibe functia de a schimba tactica intr-un mod,acela de a ridica/scadea tempo-ul selectat de tine initial. ) Oricum,ceva de genul .
Nu cred ca este drept mai ales fata de incepatori (care si asa au destule dezavantaje de inceput [precum nu isi permit antrenori mai buni decat avansat si/sau sa plateasca salaraii prea mari jucatorilor samd),inca un lucru de genul cred ca ar exclude foarte multi "noi manageri" si ar aduce la un declin prea mare intre managerii vechi,buni sau noi fara experienta etc.
Raman la parerea ca 2-3 mici schimbari/adaugari de reguli/atribute/noutati pot avea un impact mai bun,decat unul mare.
PS:Nu este un joc gen "Travian" care se reseteaza si se-ncepe de la 0. Aici o arena marita nu poate sa fie demolata si investitia initiala "reinvestita",nu sunt 2-3 lumi unde se incepe din nou jocul ca sa fii "leagueleader",ci ai o echipa pe care o dezvolti cat de bine poti si petreci un timp placut alaturi de alti manageri :) !
O seara placuta .

This Post:
00
195924.12 in reply to 195924.11
Date: 9/7/2011 5:21:30 PM
Carbó VB Ploiesti
III.1
Overall Posts Rated:
147147
stiu ca exista multe bug-uri,cine nu a patit-o?,dar asa cum ceva aiurea ni se poate intampla noua,tot asa putem fi tot noi beneficiarii acestor bug-uri....daca Carbo Ploiesti inscria intruna si pannonia nu cerea timeout...mai exista acest thread ?

da, ar fi existat, fiindca ma gandeam sa-l deschid cu ceva timp in urma, inca de cand am observat ca echipa mea nu prea 'agreeaza' aceste TIMEOUT-uri si nu le cere... meciul cu pannonia a fost doar impulsul decisiv :)

ceva important: sunt perfect constient de faptul ca 99,9% nu se va modifica ceva in sensul asta, insa vroiam sa stiu si parerile voastre asupra subiectului...

Last edited by MCMXC a.D. at 9/7/2011 5:23:44 PM

Advertisement