BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kapitányjelöltek programjai

Kapitányjelöltek programjai (thread closed)

Set priority
Show messages by
Message deleted
This Post:
00
208961.4 in reply to 208961.3
Date: 2/8/2012 6:37:47 PM
Overall Posts Rated:
6262
Tisztelt választó polgárok!:)

Rövid vacillálás után úgy döntöttem, hogy indulok a kapitány választáson.

Aki még nem ismer, annak annyit kell tudnia rólam, hogy a 3. szezonban kezdtem a játékot, ami azonnal megtetszett. Nagyon tapasztaltnak vallom magam, és a kezdetektől figyelemmel követem a válogatottunk szereplését.
Jelenleg aktív az résztvevője vagyok az első ligának, az utóbbi szezonjaimat egy nagyon tehetséges magyar játékos nevelésének rendeltem alá, ezt a jövőben is folytatni fogom. Továbbá sikerült elérnem, hogy egy farmcsapat is gőzerővel megkezdhesse a potenciális magyar válogatott játékosok nevelését, mivel szívemen viselem a sorsát.
A programom, röviden:

Megválasztásom esetén szeretném felkérni segítőimnek dzsevasz-t , mivel szemmel láthatóan maximálisan szívén viseli a válogatott jobbá tételét. Bízom benne, hogy elfogadná e felajánlást.

A programom a válogatott idei menetrendjét érintő lépéseken kívül -mérkőzés előtti tanácskozás, taktikák eldöntése, latolgatások,stb.- nagyon jelentős változást nem másban, mint a válogatott esélyes játékosok edzését érintené.
Ez az a pont, ahol szerintem jelentősen le vagyunk maradva a sikeres, akár fele akkora BB-közösségektől is, mint Csehország.
Meglátásom szerint ez a center és erőcsatár állományunkon látszik a legjobban, ahová a megválasztásom esetén jelentős változásokat eszközölnék, amely mint a tulajnak, mint a válogatottnak az érdekét szolgálná.Ez a változás legfőképpen az (új)edzéstervben nyilvánulva meg.
Nagyobb hangsúlyt fektetne a másodlagos képességek szinten tartásán, amelyek a centereket és ecs-ket segítik a támadásban illetve védekezésben(technika-labdavezetés) de nem növelik az egekbe a fizetésüket, így eltarthatóvá és sikeressé teszi a tulajokat és a válogatottat is. Ugyanis ez véleményem szerint a bevált rendszer,a jelenlegivel ellentétben.

Ez az a probléma a véleményem szerint,mely a jelenlegi közösségünket a legjobban aggasztja az elmúlt szezonokban.Ha más nemzetek meg tudják oldani, akkor mi is meg tudjuk, csak el kell indítani a lavinát. Jelenleg ezt a tanácstalanságot vélem felfedezni, javarészt ezért is fogadtam meg, hogy elindulok a választáson. A megválasztásomkor arra tudnék ígéretet tenni, hogy ezt az általam (,,center") problémának vélt jelenséget orvosolom, és így sikerekhez juttatom a válogatottunkat.
Nagy hangsúlyt fektetnék a ,,speckós”( külön támadásra ) játékosok nevelésére is.
Ezen kívül fontosnak tartom a nevelt játékosaink otthon tartását, és a tájékoztatókat a válogatott helyzetével és érdekeivel kapcsolatban. A jövőben minden eddiginél jobban rá leszünk utalva a szorgos és áldozatos tulajok munkájára, ez már sajnos kirajzolódott.

Programom befejeztével, megragadva az alkalmat sok sikert kívánok minden kapitányjelöltnek!

A programommal kapcsolatos kérdéseket tisztelettel várom a választási vitafórumba.

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

Last edited by pörköltszáj-Hungarian NT coach at 2/9/2012 8:11:48 AM