"Kicsit" máshova írtam a bemutatkozó részt, így ide átmásolom:
Üdv III.2!
Az én csapatom az egyik újonc ebben a csoportban, de nem ebben az osztályban. Korábban rengeteg szezont lehúztam a III.7-es csoportban, kiestem onnan, azóta csak ingázom III és IV között, remélem ebben a szezonban már sikerül megállítani ezt a tendenciát. Igyekeztem spórolni IV-ben ahol tudtam, az ellenfelek miatt erre meg is volt a lehetőségem. Próbáltam főként magyar játékosokra építeni, most is kb a csapat fele hazai.
Előző szezonban a kupában viszonylag jól meneteltem, IV. osztályú csapatként 64 közé mentem, III. osztályú ellenfelet is legyőzve. A bajnokságban az alapszakaszt 22/0-al zártam, többnyire sima győzelmekkel, a rájátszásban is 3 meghatározó játékos eladásával is sikerült gyarapítani a kasszát, és a csapatot ide felvinni.
Mivel a drafton nem kaptam olyan veretes ifjoncokat, a legjobbat megtartom, a többit meg talán véletlenül megveszi valaki :)
A rájátszás folyamán igyekeztem a keretet megerősíteni, IR posztra nem kellett senkit se igazolnom, az izlandi Adamsson jól megoldotta ezt a posztot a saját nevelésű Mellárral. DH posztra kellett hoznom egy viszonylag jót, ezért igazoltam le az észt Heikki Moorát. BD poszt még alakulóban van, Erőcsatár posztot házon belül sikerült megoldani, centert kellett igazolnom, itt törekedtem arra, hogy minél olcsóbban ússzam meg...
"Röviden" ennyit a csapatomról, minden csoportellenfélnek sikeres szezont kívánok itt, és a MK-ban egyaránt!
David245