BuzzerBeater Forums

BB Israel > פלייאוף עונה 21

פלייאוף עונה 21

Set priority
Show messages by
This Post:
00
230298.3 in reply to 230298.2
Date: 11/23/2012 10:10:24 AM
Overall Posts Rated:
168168
פעם זה היה מתעדכן רק עם העדכונים של הליגה (היית צריך להעביר את הליגה עונה אחורה בשביל לראות תוצאות), אני עד היום לא בטוח מתי זה אמור להיות אחרי ששינו את זה. אני מניח שעד יום ראשון זה יהיה. אם לא אז ביחד עם כל העדכונים הגדולים.

From: ig

This Post:
11
230298.4 in reply to 230298.1
Date: 11/23/2012 1:18:15 PM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
ראשית, תרשה לי להסיר את הספקות. אני מאוד רוצה ומתכוון להילחם עד הסוף על העלייה. אם אני מסוגל, נראה מחר ואני מקווה מחרתיים. את אי היציבות שלי ניתן לתרץ בכך שאימנתי צעירים, ובהמשך גם הרכז שלי הצטרף. איכשהו הצלחתי לשלב בין האימונים למשחקים ולסיים במקום הראשון בבית, ואפילו בפלייאוף לא ירדתי מהתוכנית. הגעתי למשחק הראשון במצב לא אופטימלי, אז העדפתי לצבור התלהבות, לעשות עוד אימון מוצלח, לשמור את הדקות ולהגיע לצמד המשחקים המכריעים במצב הכי טוב שיכול להיות. אם זה יספיק, יותר מאשמח. אם לא, אז כנראה שלא מגיע לי ואאחל לשארפ המון בהצלחה בליגת העל.

באשר לליגת העל ובכלל, יש תחושה שהמשחק מאבד עניין. אם בעבר היו דיונים רבים, לעיתים סוערים, היום הכל באיזי, קבוצות בכירות פורשות וכו'. יחד עם זאת, לא הכל שחור. יש לנו תופעה שכל מנג'ר יכול רק לחלום עליה, קבוצה שהצטרפה
רק לפני 8 עונות ושוברת את כל השיאים ומשכתבת את ספרי ההיסטוריה. פשוט בית ספר לאיך הקבוצה צריכה להתנהל. אחרי שרק לפני 2 עונות היא עלתה לליגת העל, היא הדהימה את האלופה הנצחית של קני ולקחה לה את הגביע. והעונה עשתה זאת שוב בפלייאוף בצורה מאוד משכנעת, והפעם זאת כבר לא הייתה הפתעה. מאחל לענברים לזכות באליפות כי הכי מגיע להם!

להתראות מחר!

From: Arbelon

To: ig
This Post:
00
230298.5 in reply to 230298.4
Date: 11/24/2012 5:07:11 AM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
הצלחה במשחק נובעת גם מניסיון אבל בעיקר מהשקעה ומוטיבציה, וכמו בלכל דבר אחר בחיים, יש תקופות פחות טובות שבדרך כלל אחריהן יש חילופי דורות. אני שמח שלמרות שהעונה נכנסתי בקושי פעמיים בשבוע לאתר ואימנתי רק כושר משחק, הצלחתי להגיע לגמר בעמדת יתרון. הבעיה היא שהשחקנים שלי ממש מבוגרים והערך שלהם ירד.