Haydi hayırlısı...
Yeni sezon başlıyoruz ve ben dayanamayıp hemen 2 transfer yaptım uf ve p alarak. Şimdi kf de alıcam. Guard almayacağım o iki pozisyonda geliştirmeye çalışacağım ki, elimde 20 yaşında olsada iyi bir oyuncu var. Üst lige çıkana kadar salonu büyütmeye çalışacağım. Bu sezon personele sadece koç aldım. Önümüzdeki sezon belki halkla i.u. ve doktor alırım. Ekonomime çok özen göstermekten vazgeçtim, yüklü bir kasam olmayacak ama eksi olmasına da izin vermemeye çalışacağım.
Sportif olarak GALATASARAY13 ile kupada çok iyi işler başarmıştım bulunduğum liglere göre(IV. ligde ve III. ligde birer kez son 64). Şimdi V. ligdeyim hedefim çok büyük olmayacak ilk sezonunda takımın ama ligde maçlarım çok kolay olacağından ağırlığı kupaya verip elimden geldiği kadar ilerlemek eski geleneği yakalamak için güzel bir ilk adım atmak istiyorum. Ama daha ilk turda bir V. lig takımı için zor bir takım gelmiş. Tek avantajım maçın kendi sahamda olması. Ayrıca kupada ilerlemek ekonomim içinde güzel olacaktır. Bakalım neler olacak...
Ligde söylemek gereksiz ama şampiyonluk şampiyonluktur sonuçta. Tek hedef şampiyonluk :)
Hepinize de hedefleriniz doğrultusunda başarılar...