BuzzerBeater Forums

BB Poland > [wyb] Przemowy kandydatów

[wyb] Przemowy kandydatów (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
248131.3 in reply to 248131.2
Date: 9/20/2013 7:10:28 AM
Warsaw Mutants
III.4
Overall Posts Rated:
10801080
Witam. Swoją mowę wyborczą chciałbym zacząć od przedstawienia mojej osoby. Jestem 30 latkiem. Od 5 lat żonaty. Jestem ojcem juz prawie 3 letniej córki. Jesli chodzi o moje zainteresowania to jestem ogromnym fanem koszykówki (zwłaszcza ligi NBA) i wielu rzeczy z nią związanych, jak np. BB.
Swoją przygodę z BuzzerBeaterem rozpocząłem w 18 sezonie. Przez ten czas udało mi się dojść z V do II ligi po drodze często pokonując w fazie Playoffs zespoły z pensjami wyższymi nawet o ponad 50% od pensji mojej drużyny. Potrafię dobrze zbudować skład pod taktyki podkoszowe oraz skutecznie stosować bunge.
Jeśli chodzi o taktykę jaką bym grał w reprezentacji to byłaby to taktyka podkoszowa. Z dwóch powodów: pierwszy to taki iż uważam, że jeśli coś dobrze się sprawdza to po co to zmieniać. Drugi jest taki, że z tą taktyką mam duże doświadczenie i odniosłem myślę, że spore sukcesy jak na mój dość krótki okres gry.
Do prowadzenia reprezentacji oczywiście będę potrzebował pomocy skautów i mam nadzieję, że osoby które współpracowały do tej pory z obecnym selekcjonerem będą kontynuowały współpracę ze mną o ile zostanę wybrany. Oczywiście jestem także otwarty na nowe twarze w sztabie.
Jeśli chodzi o zapowiedzi meczów to obiecuję, że nie zabraknie pięknych kobiet.
Teraz jeszcze krótko o planach. Nie obiecam 2 złotych medali ale postaram się zrobić co mogę by osiągnąć jak najlepszy wynik, czyli złota nie wykluczam :-)
Niech wygra lepszy :-)

Last edited by Kaznodzieja at 9/20/2013 7:28:07 AM