BuzzerBeater Forums

BB România > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
33
263794.4 in reply to 263794.3
Date: 10/15/2014 1:33:24 PM
Carbó VB Ploiesti
II.4
Overall Posts Rated:
147147
1. MULTUMIM PHILOUMIHA! munca pe care ai depus-o la nationala pana acum a demonstrat atat calitatea ta de manager cat si de om. bravo.

2. eu deja i-am trimis un msg privat lui Otis in care i-am zis ca-l sustin, deci eu nu voi candida momentan la nationale... inca ma preseaza timpul. sunt convins ca e unul din cei mai experimentati manageri care poate face treaba buna la NT... stie ce inseamna jocul la nivel inalt si... obtinerea rezultatelor.

This Post:
11
263794.5 in reply to 263794.4
Date: 10/15/2014 4:38:01 PM
Overall Posts Rated:
345345
Ma bucur sa vad ca cineva a ales sa isi depuna candidatura.

Multumim Philippe pentru ajutorul oferit comunitatii noastre si nationalelor! Multa bafta mai departe!

Astept si eu un discurs de la Otis asa ar fi frumos

From: Otis
This Post:
22
263794.6 in reply to 263794.5
Date: 10/16/2014 8:29:38 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
465465
Second Team:
The D-fenders
in spirit cu campania electorala reala care ne-a aruncat comunitatea intr0o frenezie, am venit sa contribui la acest thread in speranta unui rezultat mai pasnic.

cu prilejul acestui post imi anunt in mod oficial candidatura pentru nationala romaniei.

Situatia premisa:
Tin sa le multumesc tuturor care mi-au scris sau care au postat si care si-au aratat sprijinul pentru acest demers.
dupa cum bine probabil stiti, am candidat si in urma cu doua mandate, cand, ma vad nevoit sa recunosc, nu beneficiam de soft skills-urile necesare ca sa sensibilizez userii BB Ro la acel moment. tin sa subliniez ca daca philoumiha ar fi candidat nu as fi cautat sa ii fac concurenta fiindca un user ca el a adus un element de rebuilding care marcheaza o nevoie everlasting pt tara noastra. tin sa ii multumesc pentru ce a facut si sa imi cer scuze pentru promisiunea facuta in particular ca voi contribui cu sfat tactic. din pacate acela a fost sezonul cand mi-am dezmembrat echipa pe sfarsit de an si ma deconectasem din nou de joc.

Assumptions:
-adevarul este ca tara noastra are putini useri activi(200 conform site-ului, eu as zice ca mia degraba sub 80), iar care sa si antreneze si sa o faca si optim probabil ca numarul scade sub 40. astfel, suntem foarte dependenti de useri din strainatate imi pare rau sa vad ca au pus mana pe jucatorii nostri, si nu ii tin mereu in forma. cred ca acest lant vicios al dezvoltarii deficitare pe secundare face jucatorii nostri greu de inghitit de catre userii care antreneaza, iar pustii care vin de pe pepiniera u-21 odata vanduti ies aproape total de pe radar. avem useri dispusi sa dea bani pe romani daca ar jucatori deosebiti, la nivel de liga I, dar ei fie nu exista fie nu sunt suficient de buni.
pe scurt: suntem intr-un cerc vicios cu antrenamentul si cu schimburile de generatii. asta nu se va schimba decat daca echipele care au acum jcuatori care au trecut de u21 vor continua sa ii tina si sa ii antreneze pana la 24 de ani.

-performanta, desi frumoasa, este efemera. cu siguranta ca ne bucuram daca castigam meciuri, ne calificam mai departe si mergem cat mai departe, dar parerea mea este ca daca nu ajungem chiar in varf, performantele medii se vor uita. motiv pentru care, noi ca comunitate trebuie sa decidem colectiv ce e mai important pentru noi si care e adevaratul interes colectiv. ultima oara eram ferm convins ca suntem in win now mode ce ar fi alienat useri cu jucatori up and coming, dar ala era mindset-ul. acum sunt pregatit sa duc nationala in una din doua directii, fara in between.
also, trebuie sa facem vizibila devaratii stakeholder's ai nationalei, acei useri care au fost bine-cuvantati de draft si care daca ajung sa aibe un monstrulache de 200k, sa vada bonusuri din nationala mai mari decat cei care au jucatori romani draftati de altii, sau chiar straini care au jucatori romani. cred ca aceste ultime 2 categorii pot fi sacrificate in favoarea celor dintai.

Solutions & Objectives:
-sa popularizez, in masura posibilitatilor, acei useri care daca primesc sprijinul colectiv, pot fi cei mai in masura sa primeasca profituri mari daca investesc mult. cine a antrenat pt NT pana acum a facut-o dintr-o dorinta personala si patriotica. asta e singura explciatie pentru care sacrifici perormanta pe un pusti care creste de la 18 la 22 de ani. in ligile superioare e aproape imposibil sa nu te coste in termeni de performanta un astfel de proiect.
-in consecinta, vreau sa adaptez strategia de selectie si "hranire"cu minute a acelor jucatori care inca sunt cu echipe care i-au draftat (din cercul extins al bazei de selectie) in functie de context, ca sa facilitam cresterea lor.
- in masura in care primele 2 punct vor fi validate de comunitate ca fiind prioritati, in mod implicit impotrva clasei medii a BB vom fi slight underdogs. in acest sens, cred ca ne faciliteaza o astfel de postura pentru felul in care privesc tactic jocul.
[part1/2]

From: Otis

To: Otis
This Post:
00
263794.7 in reply to 263794.6
Date: 10/16/2014 8:43:24 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
465465
Second Team:
The D-fenders
part 2/2
sidenote: desi am avut experienta continua cu jucatori de calibru ca urmare a participarii in mod constant in PO RBBA, etapele superioare ale cupei si Buzzerbeater's best, am fost nevoit mereu sa fac gimnastica economica ca sa am talent (am jucat ultimele 2 saptamani plus finala avand nevoie de fiecare victorie ca sa nu-mi sacrific jucatori) de obicei acel talent era overstated avand skilluri diminishing. am terminat finala cu ARES fiind in ultimii 5 al topului de salarii, daca era sa luam in calcul salariul real al jucatorilor. faptul ca am ajuns atat de departe, cu in realitate, atat de putin dovedeste cat de pregatit sunt sa play against the odds.
sunt constient ca avem nevoie de noroc la schedule(in privinta formelor noastre si ale lor la un moment dat), depinde de factori, meciurile nu sunt matematica, dar sa fi nevoit sa apelezi la artificii si sa ai elementul surpriza/risc/neconventional de partea ta sunt un asset mai mare decat sa ai doua skilluri de handling in plus pe fiecare pozitie
in fine, inteleg mai bine care sunt parametrii in care poti sa joci cu un asemenea skill cu jucatori de asemenae nivel.

the end:
tin din nou sa ii multumesc lui philoumiha pentru efortul depus. datorita lui suntem intr-un loc mai bun decat acum 4 sezoane.
imi propun sa urc romania in primele 30 de echipe din lume(ultima data sez 19) fara a compromite perspectivele urmatoarei generatii.

hai romania! (macar la BB, ca la fotbal.....)

This Post:
00
263794.8 in reply to 263794.7
Date: 10/16/2014 2:44:32 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
vad ca au mai aparut 2 candidati. ii cunoaste cineva? sau au intrat asa ca sa fie?

This Post:
00
263794.9 in reply to 263794.8
Date: 10/16/2014 2:50:31 PM
Overall Posts Rated:
345345
Am remarcat si cu alte ocazii ca drumul spre forumuri mult mai complicat decat cel spre candidatura aiurea. Probabil asa e si in viata reala in politica

This Post:
00
263794.12 in reply to 263794.11
Date: 10/16/2014 3:40:46 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
oricum dupa atatea sezoane lipsa ma indoiesc ca are experienta necesara sa obtina rezultate la nationala mare. cu siguranta tu ai fi un antrenor mai bun decat el in acest moment.

Advertisement