BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ντροπή για το ελληνικό ΒΒ

Ντροπή για το ελληνικό ΒΒ

Set priority
Show messages by
This Post:
1212
265820.3 in reply to 265820.2
Date: 1/4/2015 3:45:02 PM
terastiousp
II.1
Overall Posts Rated:
32203220
Second Team:
White Walkers
Νομιζω οτι το ποστ της βελανιδιας στην Α1 τα λεει ολα!!! (265728.78)

Κι εγω με την σειρα μου να πω οτι στηριζω τον Αλεξανδρο-Κοτιδη για αυτο που εγινε εχει 100% δικιο. Θα μπορουσε στην θεση του να ηταν ο οποισδηποτε.

Αυτο ομως που εχει την μεγαλυτερη σημασια ειναι το οτι δεν υπαρχει το θαρρος καποιος να βγει και να πει ναι το εκανα γιατι ετσι ηθελα-γουσταρα κτλ. Δεν κρινω την πραξη γιατι μπορει να καναμε πολλα ατομα το ιδιο αλλα το γεγονος οτι προσπαθουν να μας πουν οτι το ασπρο ειναι μαυρο ειναι το χειροτερο στην υποθεση.

Εμενα μου αρεσει που πολλα παιδια εχουν γινει φιλοι μεσα απο το παιχνιδι γιατι αυτο ειναι το πιο σημαντικο οταν παιζεις ενα παιχνιδι στο διαδυκτιο. Το παιχνιδι καποια στιγμη θα το αφησεις αλλα θα σου μεινουν οι ανθρωποι που γνωρισες μεσα απο αυτο.
Εχω γραψει σε παλαιοτερο ποστ στηριζοντας τις ομαδες της Α1 οπου καποιοι μιλουσαν για παραγκα. Δυστυχως ομως κατι τετοιο φαινεται να ισχυει σε καποιες περιπτωσεις. Ολα τα ατομα που βγηκαν και εγραψαν ''ξαφνικα'' χρειαζονταν καποιον που αδικηθηκε να βγει και να μιλησει με παραδειγματα οπως ο Αλεξανδρος.

Περυσι η ομαδα του σπαρταν δεν κατεβηκε στον αγωνα με τον θρυλο και η επισημη δικαιολογια ηταν αυτη (260825.340)

οτι τραυματιστηκε παικτης την τελευταια φορα και δεν κατεβασε παικτη με αποτελεσμα να μην πεσει Ατσαλακωτος-Θρυλος πλει αουτ και να προτιμησει ο σπαρταν να δωσει τα λεπτα των βασικων του σε ενα Φιλικο!!!! (75287877)

Σιγουρα λοιπον ολοι αυτοι που γραφουν σημερα ειδαν το περσινο αλλα επειδη δεν διαμαρτυρηθηκε η βελανιδια που αδικηθηκε δεν βγηκε κανενας να πει κατι αυτο ομως ΔΕΝ σημαινει οτι δεν το ειδαμε ολοι

Δεν υπαρχει κατι αλλο να πω νομιζω μας καλυπτει τους περισσοτερους το ποστ της Βελανιδιας

Last edited by τεράστιος at 1/4/2015 3:56:05 PM

Winter is coming...
This Post:
00
265820.4 in reply to 265820.1
Date: 2/11/2015 4:05:08 PM
Overall Posts Rated:
1313
Καθένας παίζει το παιχνίδι για τους λόγους του. Προσωπικά δε το βρίσκω κατακριτέο και επειδή παίζω το παιχνίδι με 2-3 φίλους ακόμα το θεωρώ πολύ πιθανό να έστηνα κάποιο παιχνίδι, είτε για δικό μου είτε για όφελος ενός φίλου.

Αυτό που μου φαίνεται πραγματικά αστείο επειδή παρακολουθώ την Α1 χρόνια τώρα είναι το πόσο σημασία δίνουν σε ένα παιχνίδι και υπερασπίζονται με χαζά επιχειρήματα τις επιλογές τους λες και διακυβεύεται τίποτα σημαντικό η έχει σημασία η ιντερνετική τους εικόνα σε ένα παιχνίδι με αγνώστους.

Αν ήμουν στη θέση του κοτίδη, απλά θα επέστρεφα δυνατότερος και θα τους διέλυα όλους έτσι για την πλάκα ίντριγκα κόντρα (όπως θέλετε πείτε το) η και γιατί όχι να στήσω κιεγώ τα δικά μου παιχνίδια για να σπάσω, την πλάκα μου. Παιχνίδι είναι, άλλοι θέλουν να παίζουν ηθικά και με βάση άγραφους κανόνες, άλλοι παίζουν για την ευχαρίστηση, άλλοι παίζουν μόνο για να κερδίσουν κάνοντας ότι μπορούν, άλλοι κάνοντας όλα τα παραπάνω. Το τι θεωρεί καθένας ηθικό είναι δικό του θέμα, σοζ κιόλας για την παρέμβαση αλλά μου φαίνεται κ λίγο αστείος ο τίτλος, χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω. Απλά μου θύμησε εφημερίδα ποδοσφαίρου που κράζει για τη διαιτησία !

Dont hate the player, hate the game

This Post:
11
265820.5 in reply to 265820.4
Date: 2/16/2015 3:05:23 PM
Overall Posts Rated:
3636
Επειδή έχεις ένα άλφα δίκιο, θα ήθελα να σε ρωτήσω ποια είναι η γνώμη σου για τις φάρμες και γιατί δεν επιτρέπεται η ανταλλαγή παικτών μεταξύ ομάδων.
Παιχνίδι είναι και ο καθένας το παίζει όπως θέλει. Γιατί να μην επιτρέπεται να έχω εγώ 15 ομάδες και να κάνω ανταλλαγές παικτών ανάμεσα στις ομάδες μου;
Ωραία η περί παιχνιδιού φιλοσοφία, συμφωνώ κι εγώ... αλλά αυτό το πράγμα είναι κατακριτέο. Προσωπικά θα ήθελα να προτείνουμε στους διαχειριστές του παιχνιδιού να ποινικοποιήσουν τέτοιου είδους συμπεριφορές από δω και πέρα.
Δηλαδή τι άλλο μπορεί να κάνει κανείς για να κλέψει εδώ μέσα;