Νομιζω οτι το ποστ της βελανιδιας στην Α1 τα λεει ολα!!!
(265728.78)Κι εγω με την σειρα μου να πω οτι στηριζω τον Αλεξανδρο-Κοτιδη για αυτο που εγινε εχει 100% δικιο. Θα μπορουσε στην θεση του να ηταν ο οποισδηποτε.
Αυτο ομως που εχει την μεγαλυτερη σημασια ειναι το οτι δεν υπαρχει το θαρρος καποιος να βγει και να πει ναι το εκανα γιατι ετσι ηθελα-γουσταρα κτλ. Δεν κρινω την πραξη γιατι μπορει να καναμε πολλα ατομα το ιδιο αλλα το γεγονος οτι προσπαθουν να μας πουν οτι το ασπρο ειναι μαυρο ειναι το χειροτερο στην υποθεση.
Εμενα μου αρεσει που πολλα παιδια εχουν γινει φιλοι μεσα απο το παιχνιδι γιατι αυτο ειναι το πιο σημαντικο οταν παιζεις ενα παιχνιδι στο διαδυκτιο. Το παιχνιδι καποια στιγμη θα το αφησεις αλλα θα σου μεινουν οι ανθρωποι που γνωρισες μεσα απο αυτο.
Εχω γραψει σε παλαιοτερο ποστ στηριζοντας τις ομαδες της Α1 οπου καποιοι μιλουσαν για παραγκα. Δυστυχως ομως κατι τετοιο φαινεται να ισχυει σε καποιες περιπτωσεις. Ολα τα ατομα που βγηκαν και εγραψαν ''ξαφνικα'' χρειαζονταν καποιον που αδικηθηκε να βγει και να μιλησει με παραδειγματα οπως ο Αλεξανδρος.
Περυσι η ομαδα του σπαρταν δεν κατεβηκε στον αγωνα με τον θρυλο και η επισημη δικαιολογια ηταν αυτη
(260825.340) οτι τραυματιστηκε παικτης την τελευταια φορα και δεν κατεβασε παικτη με αποτελεσμα να μην πεσει Ατσαλακωτος-Θρυλος πλει αουτ και να προτιμησει ο σπαρταν να δωσει τα λεπτα των βασικων του σε ενα Φιλικο!!!!
(75287877)Σιγουρα λοιπον ολοι αυτοι που γραφουν σημερα ειδαν το περσινο αλλα επειδη δεν διαμαρτυρηθηκε η βελανιδια που αδικηθηκε δεν βγηκε κανενας να πει κατι αυτο ομως ΔΕΝ σημαινει οτι δεν το ειδαμε ολοι
Δεν υπαρχει κατι αλλο να πω νομιζω μας καλυπτει τους περισσοτερους το ποστ της Βελανιδιας
Last edited by τεράστιος at 1/4/2015 3:56:05 PM