Fizetés: $ 3 069
Kor: 18
Magasság: 6'7" / 201 cm
Tehetség legenda
Tempódobás: jó (7) Dobótáv: jó (7)
Külső védekezés: gyenge (4) Technika: pocsék (2)
Labdavezetés: gyenge (4) Passzolás: gyenge (4)
2 pontos: megfelelő (6) Belső védekezés: megfelelő (6)
Lepattanózás: középszerű (5) Blokkolás: gyenge (4)
Erőnlét: katasztrofális (1) Büntető: középszerű (5)
Lássuk csak. Nem alacsony és nem magas. Inkább SF-nek való. Kintre/bentre egyaránt nehezebben lép szintet edzésen. 10 az összvédekezése. Egy jó hoz képest 4 hátrány. Támadó értékekben kiváló. (Ebből kifolyólag inkább bentre edzeném és PF-nek. Így a kinti értékek nem kellenek külön edzésre.) Összértékben 49. Ami jónak mondható. (50 felett kiváló, erőnlét és büntető nélkül.) Az erőnléte katasztrófa. Ahhoz, hogy normálisan végig játsszon egy poszton legalább 3-4 kellene. Ezzel már megint hátrányban van.
Nem maximalizmus szól belőlem. Lehetőség van benne, de felénél többet nem adnék érte a kihirdetett árnál. Ennyiért vedd meg és vegyél mellé egy 6-s edzőt legalább, hogy topban legyen 21 évesen. Durván sok.
Ezen kívül nem is láttam jó potos magas játékost. Van egyáltalán amit el is adnának?
Akinek nem inge ne vegye magára a következőket!
Miért gondolják a menedzserek "legenda tehetségű akkor 1 Millió alatt nem is adom el, de nem is edzem". Én saját draftolt legendára vártam 13 szezont! Persze nem olyan magasságú lett mint szerettem volna. Azért kineveltem szépen. Ideális érték/pot/magasság mégis összejött. U21 kezdőjátékosa volt posztján és most már Válogatott.