Τώρα όσον αφορά τα μεταξύ μας παιχνίδια,εγώ είχα και έχω το συγκριτικό πλεονέκτημα της καλής αποταμίευσης που έχω κάνει από την προηγούμενη χρονιά που ήμουν στην ΙΙ.4.Πολύ χρήμα μιλάμε!!!Οποιος ανέβει και έχει γήπεδο θα το καταλάβει!!!Σας συμβουλεύω αν δεν έχετε γήπεδο, μην ανεβείτε.Αυτό μου λοιπόν το πλεονέκτημα μου έδωςε τη δυνατότητα να ακολουθήςω σαν στρατηγική την ενδυνάμωςη της ομάδας στη μέση της χρονιάς με παίκτες που έκαναν τη διαφορά!!!Όλα αυτά που διάβαζα στο φόρουμ,ότι δηλαδή ο Batsi ήταν το ακλόνητο φαβορί και μετά ίσως ο KOUTSOUMPILO ,με βοήθησαν να έρθω αθόρυβα από πίσω χωρίς να με υπολογίσει κανείς και να ετοιμάσω μια ομάδα με σκοπό να είναι στο ζενίθ της στα ματς του τελικού.Και λέγοντας να μη με υπολογίσει,εννοώ να μην δυναμώσει κάποιος διεκδικητής με κάποιους ακόμα παίκτες προς το τέλος,εφόσον βέβαια είχε την οικονομική δυνατότητα.Ακόμα και στα μεταξύ μας ματς και με τον Batsi και με τον Antil Global και με Τους Lambs μεσούσις της χρονιάς δεν ήθελα να δείξω οτι μπορώ για κάτι παραπάνω.Δεν ήταν και η ομάδα βέβαια έτοιμη,αλλά αυτός ήταν και ο σκοπός,να φορτσάρει μετά από αυτές τις σερί ήττες.Φτάνοντας στον τελικό,ήθελα οπωσδήποτε να πάμε στα τρία ματς για οικονομικούς λόγους και για να βελτιώσω ακόμα περισσότερο την αγωνιστική κατάσταση και τη διάθεση για να είμαι σίγουρος ότι θα πάρω το 3ο ματς.Όπως και έγινε.Αν και νομίζω ότι όποιος είδε το 1ο ματς και τη διαφορά που έχασα με την ομάδα που κατέβαςα,νομίζω ότι μπορούσε να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για τη συνέχεια.Αυτά από τη δική μου πλευρά όσον αφορά την ανάλυση των τελικών και τη στρατηγική που είχα χαράξει για τη σεζόν.Εύχομαι ξανά σε όλους καλή επιτυχία και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σε εξίσου δυνατές κατηγορίες.Καλή συνέχεια...