:D
Vesko i danas startuje, ali se nadamo dobroj razlici, pa da ce svih 10 da odigra podjednako.
16.55h Srbija vs Skotska
Neka posebna najava nije potrebna. Kvalitetniji smo i u boljoj formi te je utakmica samo pitanje kos razlike. Bas iz tog razloga je pozvan i novi igrac u sastav. U pitanju je Martinenkov Lav Panchev! Prvi tamnoputi igrac u nasoj reprezentaciji, bar koliko ja znam (ispravite me ako gresim).
Skoti su izgubili prve dve tekme, prvu 47 razlike od Ceha, a drugu sa 58 od njihovih arch rivala - Engleza. Trenutno su poslednji sa 2 izgubljene i uzasnom kos razlikom.
U svakom slucaju, dodjite na chat da se malo druzimo.
P.s.zamolio bih menadzere da treniraju mlade igrace jer i pored sve dobre volje skauta, generacije 18 i 19 godina su uzasne. Jako los odziv i to ce biti tuga kada dodje vreme da zaigraju. Dakle, svako ko ima mesta za trening, neka malo proceslja transfer listu i pomogne nasoj bb zajednici sa treningom klinaca. Da se ne bi pitali posle kako nam je tako los tim - trenirajte domace. Ima mnogo faktora zasto je takva situacija, a osnovni je sto smo mi zapravo mala zajednica i nemamo dovoljno menadzera da izguramo i trening za A reprezentaciju i trening za u21 svake sezone. Nedovoljno aktivnih i voljnih menadzera. Mada...ko god je trenirao igrace za mladu, dobro je prosao. To su sve bile prodaje od 1.5m+, cak i mlada drva odlaze za ogromne novce!
TRENIRAJTE DOMACE!