Pozdrav svima i od mene i novima i starima. Krajnje je vrijeme da i ja kažem koju. :)
Krajem prošle sezone sam prodao najplačenijeg igrača Costoiu
(30778370), plan mi je bio preživjeti što duže, prije nego mu kupim zamjenu. Nakon 6 utakmica, eto me na omjeru 5:1. Sad je pitanje, jesam li je jači, nego sam mislio ili je konkurencija pala. Vjerovatno je ipak ovo drugo. :)
Definitivno se može reći, kako zasad nema prave šampionske ekipe. Pod pravom šampionskom ekipom smatarm Izgubljene od prošle sezone i Jugoplastiku od pretprošle sezone. Ekipe koje su se baš izdvajale kvalitetom. Nažalost nema jakog Majstora. Nadao sam se možda će Karmelo složiti neku dobru ekipu, pa da Valjak igra i prvu ligu, ali ne čini mi se da može preko Odojka. Odojak mi se čini kao najbolja ekipa. Sa plave strane su tu Fažoleti, ali nisam siguran da je to ekipa jača od moje.
Pomalo padam u napast da ubodem neku zvijerku na KC i izdominiram ligu. Sa druge strane to znači pljunuti 4-4,5 milje za igrača od 30 godina ili milju-dve za nekog u srednjim tridesetima. To mi je nekako žao, kad će Korenov kroz 2-3 sezone biti bolji od svih njih, a osjetno mlađi. Tako da ću vjerovaatno nastaviti polako plesti svoju mrežu i čekati pravi trenutak.
The Sentinel koliko su stari tvoji "umjereno stari trenirci"?
Ja imam Serdara i Korenova od 23, oni su u stalnom treningu.
Williams 24 godine, Dorić 25. Nešto treninga je u planu i za Hanquana 27, a u neki dvopozicijski bi mogao ući i Pušelja 27.
Last edited by Spiridon Kopicl at 3/10/2016 2:32:20 AM