BuzzerBeater Forums

BB România > Personal - Intrebari

Personal - Intrebari

Set priority
Show messages by
This Post:
00
282182.3 in reply to 282182.1
Date: 9/15/2016 4:21:10 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
Informatiile care le am eu sunt informatiile care le-am gasit de-a lungul timpului pe forumurile internationale. Nu am testat tot dar in mare parte eu care ca forumurile au dreptate.

1) Am testat purtator de cuvand de 2 si de 3 si pot spune ca isi acopera cel putin salariul initial. de exemplu la un purtator de 2 de salariu de 6k am castigat in plus cam 10k. pentru cei de nivel mai mare nu am testat dar convigerea generala e ca cel putin la inceput expertul in relatiile cu publicul aduce mai mult de cat costa. Pana la ce salariu il pastrezi sunt pareri impartite asa ca nu ma pronunt.
Specialitatea este pur optionala, dar este bine sa aiba o specialitate. Acum specialitatea tine si de stilul tau de joc.

2) Medicul cu bandaj reface un jucator in timpul meciului si ii permite sa revina in acel meci. Si daca revine in meci nu il mai ai accidentat dupa. Plus ca timpul de accidentare este mai mic daca ai medic mai mare si teorie e ca se vindeca mai repede.
Masaj e cum a zis Otis, e bun cand faci performanta si esti obligat sa depastesti cu anumiti jucatori cel 75 min recomandate pe saptamana. Totusi efectul e mult mai mic decat antrenamentul de forma

3) Antrenor parerea generala ca diferenta e de 4% intre nivele exceptand nivelul 6 si 7 care e doar de 2% fata de nivelul anterior.
Cel cu fitness iti permite sa mentii rezistenta cu doar un antrenament pe sezon.
Carier extension e bun cand ai multi batrani in lot, incetineste scaderile jucatorilor

Parerea mea daca antrenezi pe termen scurt adica maxim 2 sezoane, poti cu unul de nivel 3.
Pentru termen mediu (3-5 sezoane) ai nevoie de 4 sau de 5.
Pentru o perioada mai lunga de atat daca ai finantele necesare poti de 6 sau 7, si daca nu minim 5.

This Post:
11
282182.4 in reply to 282182.3
Date: 9/15/2016 2:08:00 PM
Multumesc frumos pentru raspunsuri.

Deci cel mai bine s-ar plia sa am medic cu bandaj, expert in relatile cu publicul - national si nu galerie (nu termin lider in seria mea) si antrenor cu specialitate (eventual).

Multumesc pentru clarificari amadurora !

Last edited by ChrisPaul at 9/15/2016 4:23:51 PM