Nova sezona, nova tema, pa je red da i ja napisem nesto za sam pocetak.. :D Kao prvo, pozdravio bih pridoslice, a posebno srpske bele orlove, jer je on povratnik u ovu ligu.. :P Inace, prvi mec sa srpskim belim orlovima sam odigrao jos pre deset sezona u ovoj ligi i od tada smo odigrali 13 meceva, sto i nije tako mali broj.. :P ..inace, u tom periodu sam ga dobio ukupno 12 puta (od toga tri puta u plejofu) i samo sam jednom izgubio, pa se nadam da ce se taj pobednicki niz nastaviti, mada, koliko vidim, to bas i nece biti lako, zbog toga sto se vratio sa ni malo naivnim timom..sve u svemu, bice jako zanimljivo i radujem se tim duelima.. :) Sto se rasporeda tice, tu jos uvek nista ne mogu reci, jer je, iz nekog razloga, raspored povucen, pa cu o tome kasnije.. :D Inace, u ovu sezonu ulazim bez kapitena Subtila, koji je nakon 184 utakmica za moj tim i nakon zauzimanja prvog mesta na vecnoj listi kluba po broju asistencija (sa 742 asistencije na zvanicnim mecevima) i nakon zauzimanja drugog mesta na vecnoj listi kluba po broju poena (2804 poena) i drugog mesta po broju ubacenih trojki (256) i nakon ostvarivanja jos mnogih rekorda u ovom klubu i nakon sto je sa ovim timom prosao i uspone i padove, resio da krene u neke nove izazove pre nego sto okonca svoji dugu i uspesnu karijeru.. :) Inace, u ovu sezonu ulazim sa istim timom koji je, nakon svih onih problema vezanih za bankrot, sklopljen bukvalno preko noci i koji je u zavrsnici sezone ostavio srce na terenu i izborio opstanak u teskom tromecu sa Kaznenom ekspedicijom (cijeg menadzera ovom prilikom pozdravljam i zelim mu ekspresan povratak u trecu ligu).. Za sada postoji samo jedna promena, a to je Makedonac Ikonostas Gruev, koji tek treba da debituje za moj tim i koji ce, nadam se, biti dostojna Subtilova zamena.. :) Ponavljam jos jednom - cilj je sto je bolji moguci start sezone, pa ako sve krene kako treba, dovodjenje jos jednog unutrasnjeg igraca, a onda mozda i napad na plejof, a mozda i korak vise, ko zna..svakako su ambicije dosta vece u odnosu na proslu sezonu, sto ce ujedno svaku utakmicu uciniti dosta zanimljivijom.. :) Eto, toliko za sada..i kapiram da sam se ponovo raspisao, ali na to ste vec navikli kada sam ja u pitanju.. :D Jos samo nesto za kraj, nadam se da ce se novi clanovi predstaviti i malo vise reci o svojim ambicijama, planovima i tako dalje.. I nadam se da ce se i ove sezone pisati cesto na forumu, nadam se i vise nego prethodne.. :)