Хвала, честиктке. Опремио сам се за овај меч колико сам стигао.
Да ствар буде занимљивија, синоћ сам чак и сањао два различита исхода поменутог.
На моју несрећу, први сан се "обистиниo".
Упркос чињеници да свакако остаје жал за уложеним новцем и проћерданом шансом, живот свеједно иде даље.
Од почетка си имао најзрезлији и свестранији састав, словио за главног фаворита, и хронолошки гледано, потпуно заслужено нашао се у финалу.
Ја сам у свему томе покушао да пронађем неку своју шансу, искористим лигашке прилике и на брзину се докопам друге. Нажалост, у истом нисам успео. Да ли је могло ефикасније и боље, сада је незахвално и недолично полемисати.., вероватно да јесте.
Криво ми је пре свега, што нисам успео да испратим меч. Међутим и све то има неке своје, ванбазербитерске поене и радости. :)
Срећно у финалу, и убудуће кад противницима пожелиш пожелети срећу у пријатељским утакмицама молим те се обавезно сети ставити и смајли. :) Јер ти се коментар, исписан у оваквом формату, може тумачити и као ироничан, што је опет одлика неких других облика комуникације, у којим бар ја не верујем да си, а у којим приватно, не желим да учествујем.