Jaz sem imel lani en sam bojkot navijačev, ki pa ni dolgo trajal in tudi ni imel kakšnih velikih posledic, bilo je nekaj manj gledalcev na parih tekmah, to je pa vse, kljub temu sem še vedno vsaki teden zaključil z lepim finančnim plusom in meni se je ta izlet v drugo ligo kar splačal iz finančnega vidika, kot prvak tretje lige sem poleg nagrade za napredovanje dobil še dodatne navijače, ki so pripomogli k polnjenju blagajne.
Poleg vsega tega pa sem na koncu za nagrado na naboru kot prvi pick dobil odličnega nabornika, katerega sem prodal za 1.7M.
In to je tudi naš nadaljnji plan, kot prvak napredovati v drugo ligo, tam odtankati in dobiti prvi pick, prodati kar bo pametnega na naboru in potem v 52. sezoni znova napredovati iz tretje v drugo ligo, ko bodo moji trije treniranci stari 25 in jih vse tri pričakujem tam okrog 130+ TSP, ekipi z nabranimi financami dodati še par igralcev in naskakovati premierno uvrstitev v SKL.
Stagniranje v tretji ligi se mi namreč ne izplača, saj zaradi plač igralcev nimam nobenega pravega prihodka, v drugi ligi je to drugače.
Pa še to bi dodal, da če Jugoplastika proda svojega nabornika za 4-5M, kar je njegova realna cena in se odloči vložiti v ekipo za naskok na drugo ligo potem oni postanejo prvi favoriti te lige saj jaz v samo ekipo ne nameravam ničesar vlagati.
Last edited by bozinho10 at 6/6/2020 7:47:44 AM