BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
99
314234.3 in reply to 314234.2
Date: 4/19/2022 12:39:00 PM
Vilkiukai
II.3
Overall Posts Rated:
427427
Second Team:
Vilkiukai II
Sveiki,

Nesu tas kur daug kalba, esu tas darantis. Žinau kaip efektyviai išnaudoti žaidėjus, kuriuose skiluose galima pataupyti, ar kur reikia investuoti maksimaliai. Žaidžiau BB su pertraukom, mačiau daugumą taktikų transformacijų, moku analizuoti. Manau kad esu kompetetingas varžytis su esama sudėtimi ir pasiekti gerų rezultatų. Bet svarbiausia žinau ko mums reikia kad šoktumėme dar laipteliu aukščiau.

Trenerių štabas liktų tas pats, plius kelis norinčius priimtumėm. Darbo tikrai yra daug ir visiems užteks. Būtina štabe turėti daug skirtingų nuomonių.

Pagrindinė užduotis vertinant dabartinę situaciją labiau ilgalaikė būtų. Skatinti treniruoti, ir treniruoti gerai. Reikia pripažinti kad Kozlikas tikrai nesveikai overachievino taip sakant. Prieš ateidamas į NT štabą galvojau kad situacija yra atvirkščia ir kad turim superinius žaidėjus. Bet realiai vertinant situaciją reikia stipriai dirbti ir dirbti visai BB bendruomenei kad ne tik išlaikyti dabartinį lygį bet ir jį pagerinti (keli sezonai gali būti šiek tiek silpnesnės kartos, bet džiugina jaunimas iš Dicrod ir netik!, auga jei nebus apleisti ypač stipri karta 23-20 mečių).

Ateina į BB modernūs laikai, reikia ir mums modernių sprendimų, reikia nesustoti dirbti visiems kartu!