щось в нас с формою цього сезону... не так погано, як у болгарії, але аж ніяк не гарно. ще й щось дивно з нею. наприклад, літвіненко та оксімец відіграли 96 хвилин і апнули форму з 7 на 8. ні, форма краще, ніж минулого тижня. усього 4 сімки (було 6) і тіж самі 2 дев'ятки. але сімки в планенко, гонти та колосова + паєвський. можливо все виглядало б непогано, якби не форма естонії.
в них 5 дев'яток, в топ-3 гравців по зарплатні (великі 54к, 36к, 26к) і у маленького 17к, який третій по зарплатні. також у них є номінальні ЛФ 21к та 20к у формі 8. один з них тренувався виключно на позиції ЛФ, можемо проти нього беньо поставити. інший отримав декілько тренувань на РЗ. і ці двоє грали стартових РЗ-АЗ у перших двох іграх. де естонія грала під щит та карусель. і обидва рази 3-2. проти португалії при каруселі вони закинули 8/26 триочкових. пара захисників 2/9. великих грали топ-2 за зарплатнею і в обидвох іграх були не дуже. іспанців не продавили, 7/23 на двох, проти португалії 4/16. але обидва рази виграли підбори... при 3-2, програючі командний рейтинг підборів. ітак. в естонців в захисників немає ЗЗ. зовсім. меньш зарплатні малі також тренувалися на РЗ недостатньо, тому я не думаю, що будуть якісь зміни. в такому випадку в них буде 3-2, незалежно від того, що будемо грати ми. навіть при 3-2, їх рівень ЗЗ нижче за рівень ближнього захисту. командні рейтинги я маю на увазі. і я щось не можу зрозуміти, що в такому випадку краще зіграти...
а що ми можемо?
внутрішня тактика. колосов у формі 7, але це може й не бути завадою. планенко й гонта у формі 7. пакманюк слабший за гонту, але ми вже бачили, що він може зіграти непогано. а якщо зіграти 3-2, то на заміну планенко можна взяти когось з меншим захистом. гравці дніпро хіт мабуть все ж таки ні, але є димарчук, скріпченко, мізін, з тих хто у найкращій формі. димарчук у зв'язці з РЗ та конковим має видати такий рівень пасу, що 3-2 естонцям не допоможе. і я таки вважаю, що надо грати зону. наші захисники не справляться з естонськими один в один. ну а 2-3 грати не бачу сенсу.
зовнішня тактика. в нас є шутер цього сезону, але він не в формі. є андрюхович у дев'ятці. наші РЗ. краюшкін. конков не самий поганий варіант. хрол. хоча, проти азербайджану не зайшло мауже в усіх. лише краюшкін 3/5, інші 0/12. метелев не в формі, його можна було б також розглянути під зовнішню атаку/3-2
краюшкін травмувався... мабуть це знімає усі питання і грати будемо внутрішню тактику. залишилося вирішити яку ))