O, super, że coś się ruszyło na forum. Witam beniaminków i życzę powodzenia w utrzymaniu się. Wbrew pozorom, nie jest to takie trudne.
To zobacz mój "potenrzny" skład ;-) Jeszcze jeden transfer wykonam, ale nie będzie to gracz pierwszej 5. Pomyśl, jak taki skład ogórków ma szanse się utrzymać w II lidze? Nie skreślam siebie na 100%, ale na 99,1% tak. Może jestem w błędzie, ale nie wydaje mi się, że to co działało w III lidze zadziała tu. Jeśli się tu utrzymam, to to chyba będzie BuzzerBeaterowa anomalia ;-) Transfery uważam, że wyszły mi OK - solidnych graczy kupiłem, z niskimi pensjami, to wyjdę na porządnym plusie w bilansie, nie za drogo to mam pieniądze, by tę swoją śmieszną halę rozbudować, ale nie mam: ani dużo funduszy, by kupić wielu klasowych graczy i jednocześnie rozbudować halę, ani potężnego zysku tygodniowego, by kupić dziadków za grosze i udźwignąć ich wysokie pensje.
Swoją drogą, mamy tu dwie drużyny z sezonu 59 (Wrocław Jumpers i Niespełnione Talenty Stefana 2) i nie są to najmłodsze drużyny w naszej lidze ;-)
Last edited by Hubsoniusz at 9/20/2024 10:43:53 AM