BuzzerBeater Forums

BB România > [U21] Thread generic pe termen lung

[U21] Thread generic pe termen lung

Set priority
Show messages by
This Post:
11
325311.3 in reply to 325311.2
Date: 9/26/2024 5:18:29 PM
Irelevantii
II.4
Overall Posts Rated:
5959
Second Team:
Irelevantii II
Salutari!

Povestea pe termen scurt.

Ceva ce pot remarca imediat este ca numarul de jucatori antrenati e semnificativ mai mare fata de ultima data cand am preluat U21. Asta nu poate fi decat imbucurator. Avem vreo 4 jucatori care ar putea exista si in context NT, avem si cativa jucatori de 20 de ani, ceea ce ne va da continuitate.

In acelasi timp, in cadrul campionatului european din sezonul 66 care se defasoara in Slovenia, avem 7 meciuri in fata in felul urmator.

1. Spania, locul 2 mondial, 1200 echipe active
2. Rusia, locul 36, 179 echipe active
3. Lituania, locul 22, 168 echipe active
4. Azerbaijan, locul 91, 4 echipe active
5. Bosnia si Hertegovina, locul 15, 123 echipe active
6. Muntenegru, locul 77, 17 echipe active
7. Macedonia, locul 60, 34 echipe active

Noi ne aflam pe un comfortabil loc 44. La prima vedere, as zice ca lotul ar putea fi de top 30-35 cu niste tactici bune si putin noroc, insa ramane de vazut ce reusim. Noi avem astazi 94 de echipe active. Numarul de echipe active este foarte relevant cand facem comparatie cu altii, de aceea prefer sa il avem in vedere.

Pentru primul meci, cel cu Spania, vom testa lotul nostru. Ei cam pe toate pozitiile au jucatori cu salarii de 2 sau 3 ori mai mari, va fi un test interesant sa vedem cum aratam in fata lor.

Va rog cei care aveti jucatori in lot sa aveti grija de forma jucatorilor. De asemenea, daca simtiti ca aveti nevoie de sfaturi de antrenament sau orice altceva similar, scrieti-mi mesaj sa putem ajunge la un consens. Vreau sa zic si ca nu doresc, in acest moment, ca managerii sa isi compromita proprii jucatori pe termen scurt pentru performante pe termen scurt. Prefer sa povestim variantele posibile a fiecarui jucatori si valoare lui reale.

Pe termen scurt, atat.
Hai Romania!

This Post:
33
325311.4 in reply to 325311.3
Date: 9/26/2024 5:40:14 PM
Irelevantii
II.4
Overall Posts Rated:
5959
Second Team:
Irelevantii II
Dupa cum poate stiti, eu tot timpul am aplicat strategii pe termen lung si foarte lung.

Obiectivul principal ca si performanta este calificarea la un campionat mondial, si o prestanta pozitiva acolo.

Pentru a reusi aceasta minunata performanta trebuie sa fim semifinalisti intr-un camipnat european (care se desfasoara in sezoanele pare). Daca reusim asta, putem incepe sa povestim despre o performanta la nivel de campionat mondial.

Eu am ales ca referinta pentru a incerca sezoanele 70 (campionat european) si 71 (campionat mondial)

Dupa cum am amintit anterior, noi suntem astazi 94 de useri activi, este destul de greu sa ne sincronizam pentru o singura generatie, daramite pentru doua consecutive. Insa, la sfarsitul zilei, un lot are 12 jucatori, iar pe teren deodata pot fi doar 5 asa avantajul este de partea noastra.

Strategia ar arata cam asa:
Sezonul 67: Draftam/cumparam jucatori noi de 18 ani pentru CE70, incepe antrenamentul.
Sezonul 68: Draftam/cumparam jucatori noi de 18 ani pentru CM71, si totdata avem o sansa de a umple niste goluri cu jucatori de 19 ani draftati proaspat pentru CE70
Sezonul 69. Jucatorii pentru CE70 implinesc 20 de ani, si pot incepe sa faca parte din lot pentru a castiga experienta. Totodata, o sansa in plus ca cei noi de 19 ani sa se alature campaniei pentru CM71
Sezonul 70: CE70
Sezonul 71: CM71

Estimez ca avem nevoie, in mod activ, sa antrenam cate 12 jucatori pentru fiecare din campanii.
4 jucatori de exterior
4 extreme
4 pivoti
Ar fi in total 24 de jucatori, iar asta inseamna ca avem nevoie de cel putin 12 echipe sa ii gazduiasca si sa ii antreneze. Un numar de manager s-au anuntat deja in privat ca vor vrea sa faca parte din aceasta poveste. Astept si raspunsurile altora, in privat dar si pe forum.

De asemenea, astept pareri legat de acest plan. Nu voi detalia pe forum cum vor arata jucatorii respectivi, vom gasi alte cai de comunicare pentru asta.

Toate cele bune,
Hai Romania!

Last edited by Tudor31(Coach Romania U21) at 9/26/2024 5:40:49 PM

This Post:
00
325311.5 in reply to 325311.4
Date: 9/30/2024 6:35:31 PM
Irelevantii
II.4
Overall Posts Rated:
5959
Second Team:
Irelevantii II
Primul meci contra Spaniei a fost o infrangere. Am jucat TIE vs CT. Speram ca meciul sa fie mult mai strans decat a fost, insa unele lacune s-au vazut. A fost un test bun pentru noi.

Primele 3 meciuri sunt foarte grele cu echipe mult peste noi din punct de vedere valoric. Asa ca i-am ales pe ei care am considerat ca au cel mai subtire lot(chit ca sunt cotati locul 2 mondial).

Am si incercat niste jucatori de-ai nostri destul de unidimensionali, probabil o voi face mai rar.

Mergem mai departe!

Hai Romania!

This Post:
00
325311.6 in reply to 325311.5
Date: 10/4/2024 4:00:54 PM
Irelevantii
II.4
Overall Posts Rated:
5959
Second Team:
Irelevantii II
Salutari,

Legat de strategia noastra pe termen lung, am inceput deja sa primesc mesaje de la voluntari care vor sa antreneze incepand de sezonul viitor. Avem nevoie de un canal comun de comunicare.

Trebuie lamurite urmatoarele lucruri.

1. Ce fel de jucatori ne dorim sa existe in lot si ce strategii vom adopta (sigur ca avem o dependinta de baza de jucatori pe care o vom drafta)
2. Ce avem nevoie pentru a antrena (antrenori, staff, infrastructura, etc)
3. Antrenamentul in sine, planul, ordinea antrenamentelor, etc.

Eu propun Whatsapp, dar sunt deschis la orice. Vreau sa mentionez doar ca vreau sa fie un canal de BB in care povestim cam doar de asta, nu vreau sa spamam, ne respectam unii pe altii, cat si timpul din viata privata. In trecut aveam un forum extern unde povesteam, era destul de util, sunt deschis si la asa ceva. Astept pareri si de la voi. In cazul in care nu primesc alte pareri, consider suficient de bun Whatsapp si voi colecta numere de telefon de la voi sa va adaug.

Toate cele bune,

This Post:
22
325311.7 in reply to 325311.6
Date: 10/4/2024 4:24:58 PM
Irelevantii
II.4
Overall Posts Rated:
5959
Second Team:
Irelevantii II
Mai am o precizare. Daca credeti ca aveti prieteni care ar vrea sa se joaca si ei BB, ar fi interesant sa ii invitati, sau daca stiti prin liga II, III, manageri care ar avea nevoie de niste suport pentru a vedea cum se antreneaza, cred ca va fi o oportunitate foarte interesanta.

Mai mult, in fiecare sezon avem cativa manageri noi care au jucatori la U21, ne bazam pe toata capabilitatea comunitatii noastre. Asta cred ca va fi cel mai important.

This Post:
11
325311.9 in reply to 325311.7
Date: 10/5/2024 5:28:32 AM
Bucharest RVP
II.2
Overall Posts Rated:
4242
Second Team:
Bucharest Dogs
Militez si eu pt whatsapp, daca se face, voi da numarul in privat.

This Post:
00
325311.10 in reply to 325311.6
Date: 10/8/2024 1:47:39 PM
BV Pistons
RBBA
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
BV Pistons II
Whatsapp propun si eu

This Post:
00
325311.11 in reply to 325311.10
Date: 10/11/2024 11:47:51 AM
Irelevantii
II.4
Overall Posts Rated:
5959
Second Team:
Irelevantii II
Salutari,

Am facut urmatorul grup: https://chat.whatsapp.com/DFQPCq0PPPVB5LVGvSF0F0

Incercat pentru inceput sa dati Join sa vedem ce se intampla. Este acest feature de comunitate pe Whatsapp si il incerc pentru prima data. Acolo avem comunitatea de Buzzerbeater si mai multe canale ca sa putem structura informatia.

Toate cele bune,

This Post:
00
325311.12 in reply to 325311.11
Date: 10/11/2024 11:54:26 AM
Irelevantii
II.4
Overall Posts Rated:
5959
Second Team:
Irelevantii II
Mai dau un update legat de sezonul in curs. Practic suntem a 4a echipa ca valoare, Spania, Rusia, Lituania si Bosnia sunt foarte puternice. Cei 3 pivoti ai lituaniei au salarii mai mari decat intreg lotul nostru.

Noi avem 4 sau 5 jucatori care de fapt sunt jucatori pregatiti pentru NT si nu sunt utilizabili. Am incercat sa fac ceva cu ei dar cam degeaba. Continuam lupta noastra, insa sezonul acesta am tras echipe destul de grele si au venit si in primele 3 meciuri consecutive.

Planurile noastre nu se schimba si continuam sa tragem pentru viitor. Am reusit sa aducem inapoi in tara un potential 11 la Pandurii Targu Jiu (105295), multumim pentru efort.

Advertisement