BuzzerBeater Forums

Hellas - III.12 > Ποιον βλεπτε πρωταθλητη;

Ποιον βλεπτε πρωταθλητη;

Set priority
Show messages by
From: KILO
This Post:
00
325630.3 in reply to 325630.2
Date: 11/26/2024 7:47:32 AM
KOLINDRIANS
III.12
Overall Posts Rated:
2626
Καλησπέρα παιδιά!!!
Εγώ πάντως που είμαι άμεσα ενδιαφερόμενος,δεν είμαι σίγουρος για το ποιος είναι φαβορί για την άνοδο.Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν μετά από 2 αγωνιστικές πιστεύω,γιατί σημαντικό ρόλο παίζει η κατάταξη στον όμιλο,που θα επηρεάσει τις διασταυρώσεις στα play off.Και τα 4 ματς που παίζω πάντως είναι φωτιά!!!Οι ανταγωνιστές όλοι καλοί,με τουλάχιστον 3 σκόρερ ο καθένας με +20 πόντους.Ευτυχώς κάποιοι είναι επιρρεπείς στα φάουλ,ενώ και οι αγωνιστικές καταστάσεις δεν είναι οι καλύτερες για όλες τις ομάδες.Οι τραυματισμοί πάντα είναι ένας απρόβλεπτος παράγοντας που μπορεί να χτυπήσει την πόρτα κάθε ομάδας,άρα κρατάμε μικρό καλάθι.Το σίγουρο πάντως είναι ότι παίζω στον δυσκολότερο όμιλο που έχω συναντήσει ποτέ στην ΙΙΙ κατηγορία,στα τόσα χρόνια που παίζω το παιχνίδι.Με τέτοιο μπάτζετ άλλες εποχές έβγαινα αέρα.Ευτυχώς στα οικονομικά είμαι πολύ δυνατός και έχω μεριμνήσει στα τόσα χρόνια να έχω υψηλά έσοδα και το ισοζύγιο μου να είναι οριακά αρνητικό,το οποίο δεν με επηρεάζει καθόλου ακόμα και αν δεν ανέβω φέτος.Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους από εδώ και στο εξης και πραγματικά ας επικρατήσει ο καλύτερος.Επίσης αν και δεν συμμετέχω ενεργά στο φόρουμ λόγω δουλειάς,σας διαβάζω και σας χαίρομαι!!!!Συνεχίστε έτσι,το παιχνίδι με τα όσα ελαττώματα που έχει,το κάνετε καλύτερο με τον χαβαλέ σας και δίνετε πάντα μια χαλαρή νότα στην καθημερινότητα μας