Tym razem desygnowałem do gry taką 12:
(http://img155.imageshack.us/my.php?image=daniabi2.jpg). Jak widać w ataku gramy Look Inside, w obronie Man to man.
Po pierwsze do kadry wrócił na razie tylko na to spotkanie Igor Borodziuk, co prawda do końca wahałem się czy go powoływać czy też może lepiej przestawić tam któregoś z centrów których obecnie mamy w kadrze, ale że ma on z nich wszystkich najlepszego defa na kole dostaje dzisiaj swoją szanse.
Zdaję sobie sprawę, że wygrany mecz z Kanadą pobudził waszą wyobraźnię, ale to był tylko sparing, w którym mieliśmy trochę szczęścia i sprzyjających okoliczności. Dlatego w tym meczu trochę szczęściu pomożemy i stąd w ataku gramy w trumnie, na wszelki wypadek na SFie wystawiłem Igora, poza Bolbotem nie ma za bardzo SFów z RzB.
W obronie jednak m-t-m, drugą opcją było granie 3-2, ale jak już kiedyś wspominałem nasi wysocy mają jeden feler który najlepiej było widać na przykładzie Czesława, który w ostatnich dniach był na TLu – albo nadają się idealnie do ataku, albo do obrony poza Kubą praktycznie żadnych kompromisów.