המציאה הכי גדולה שלך - כשרק התחלתי לשחק, סמול פורוורד צ'ליאני בשם ארתוררו אווילה, קניתי אותו ב59 אלף דולר והוא הפך למלך הסלים שלי כבר שנתיים.. למרות שכנראה אצטרך להפרד ממנו בקרוב :(
עוד שחקן שקניתי היום ובדרך להיות המציאה הכי גדולה שלי, אבל הוא עוד יצטרך להוכיח.. סמול פורוורד איטלקי שקניתי ב750 אלף עם כמה נתונים מפחידים..
הרווח הכי גדול שלך - פאוור פורוורד איטלקי בשם גבריאל קארה נקנה ב8 אלף דולר ונמכר כעבור חודש וחצי ב400 אלף דולר.
הרכישה הכי שגויה שלך - אני חושב שרנה רנינג.. קניתי ב700 אלף, שוטינג גארד גרמני עם פוטנציאל לשמיים, שבינתיים לא משתפר בכלל.. אבל אולי עכשיו תגיע הפריצה.
מה שעוד היה מעצבן בו היה זה שיום אחר כך מצאתי שוטינג גארד חלומי, ולא היה לי כסף אליו :(
המכירה הכי שגויה שלך - יש שתיים... האחת, שאני מקווה שאצליח להשלים את החסר, הייתה המכירה של הסנטר שלי ועמוד התווך שלי, ארייאדור דוארטה, ב920 אלף דולר.. חשבתי שאני אסתדר גם בלעדיו, ובינתיים הקבוצה קורסת..
השנייה, הייתה מכירה של סמול פורוורד קלאסי צעיר ישראלי-רוסי בשם דימיטרי בליישב.. נמכר בקצת יותר מ200 אלף דולר, ורק שבועיים אחר כך החלטתי שאני רוצה בדיוק שחקן כמוהו, ועד היום לא מצאתי..
סכום שהרווחת במכירות - 3,732,700
סכום שהפסדת במכירות - 4,320,500
כמה מכירות/קניות עשית - 38
Last edited by The respectable player at 10/16/2008 6:06:27 PM