BuzzerBeater Forums

BB Israel > הצעת ייעול

הצעת ייעול (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
55796.3 in reply to 55796.2
Date: 11/1/2008 7:07:46 AM
Overall Posts Rated:
55
תראה עופר הרעיון הוא נחמד אבל לדעתי בלתי ישים עדיין לפחות בליגת העל.
אין מספיק שחקנים ישראליים שיכולים לשחק למשל בקבוצתי ואני לא רוצה לפגוע ברמת הקבוצה ולהחזיק שחקנים בינוניים רק בגלל החוק.
יתכן שעוד כמה עונות שיהיו יותר שחקנים ישראליים איכותיים ברשימת העברות הרעיון הזה יהיה ישים.

From: LA-Nir

This Post:
00
55796.4 in reply to 55796.1
Date: 11/1/2008 7:28:46 AM
Overall Posts Rated:
343343
ראיתי את ההצעה הזאת בפורום עזרה
אני גם חושב שצריך להיות יותר ישראלים בכל קבוצה אבל הרעיון לא ישים עדייין כמו שנאמר כמות הקבוצות הישראליות לא מספיק גדול ואין מספיק מבחר של שחקנים ישראלים אני יודע שאני משתדל לשמור על צויון ישראלי בקבוצה שלי ואני מחכה לדראפט כדי שאני אוכל לעשות את זה אבל אם הדראפט יהיה כמו שנה שעברה אני מאמין שהצוויון הישראלי שלי ילך לפח אולי 2-3 שחקנים ישארו כי עם הסגל שיש לי כרגע אני לא ממש אשרוד בליגה שלוש למרות שאני מאמין שצריך איזה שהיא שליטה על איזה שחקן מאיזה מדינה אני זוכר שהועלה רעיון של סינון תוצאות לפי מדינה אני אבל הבנתי שזה בעייתי לביצוע

טוב יש מצב שהתחלתי לקשקש סתם ולצאת מהנושא אז אני מסיים

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: Doron26
This Post:
00
55796.5 in reply to 55796.4
Date: 11/1/2008 7:45:24 AM
Overall Posts Rated:
00
גם אני ראיתי את הנושא וחושב שזה רעיון נחמדאבל זה עדיין לא הזמן
המשחק עדיין בחיתוליו ועד שיהיה בסיס מספיק גדול ישראלים עדיין אי אפשר להוציא את זה לפועל(בעיקר שרמת הדראפט נמוכה מאוד ומשמה באים שחקני הבית העיקריים)
צריך לתת למשחק עוד קצת להתקדםל ואז להכניס את החוק(למרות שגם עכשיו יש הרבה קבוצות בלי שחקן אחד מאותו לאום וגם אם כן בטח שלא שחקן מפתח)
ושני ישראלים נראה לי גם די מוגזם...אולי 4ישראלים שירשמו בטופס או משהו בסגנון כי בכל זאת זה יכול להכביד ולגרום למדינות הגדולות להגדיל פערים גם בליגות...

From: Warrior

This Post:
00
55796.6 in reply to 55796.5
Date: 11/1/2008 7:50:41 AM
Overall Posts Rated:
1010
עכשיו הסתכלתי על הנושא שדיברתם עליו .. מדובר בשאלה שקשורה בנושא בסך הכל אבל זה לא אותו בחור בכל מקרה, שישב וחשב על הנושא והבנתי שגם פנה למפתחי המשחק עם ההצעה אז כשיהיו תשובות אני יעדכן כאן..

כמו שכבר אמרתי גם אני חושב שזה לא הזמן ולא יודע אם גם בעתיד זה ייתאפשר.. אבל ברור שלא חייב ללכת על הרעיון הזה אלא בכללי משהו בסגנון וגם מספר מסויים של שחקני בית בטופס נשמע הגיוני..

דרך אגב בנושא הדראפט אני כבר כתבתי את דעתי באשכול שכבר נפתח כאן אתמול.. אנחנו עדיין לא יודעים אם יש איזשהי התקדמות העונה ברמת הדראפט ואני בודק את הנושא כרגע ואעדכן גם בזה כשתהיה תשובה רשמית .

Last edited by Warrior at 11/1/2008 7:51:30 AM

From: adomole
This Post:
00
55796.7 in reply to 55796.6
Date: 11/1/2008 9:15:29 AM
Overall Posts Rated:
22
אני קיבלתי את ההצעה הזאת גם כן, לא ידעתי שזה הלך לעוד אנשים חוץ ממני.
דעה אישית: שום דבר חיובי לא יצא מזה. וכמובן שאם זה יוצא זה חייב להיות גלובלי ולא רק אצלנו.
שחקנים כשרוניים שיוצאים מהארץ כן מקבלים אימונים. רוצים עובדות? בבוגרת 10 שחקנים הם מחו"ל, 7 מהארץ.
בצעירה יש 12 שחקנים שמשחקים בארץ ו8 מחו"ל.
מה רואים בשני הנתונים הללו? שבעצם שחקנים ישראליים כשרוניים מקבלים יופי של אימונים בחו"ל.
אז כאן אמנם יש הרבה על מה להתווכח, אבל רואים שהנבחרת שלנו לא נפגעת ממצב ששחקנים יוצאים. ולהפך, כשאני אימנתי את הנבחרת אני זוכר לא מעט כשרונות שהיו פה אצלנו שהמאמנים שלהם לא היו רציניים... וסביר להניח שמאמן שקונה כשרון צעיר זה כן אחד רציני.. אבל כמובן שיש ויש.

נקודה נוספת: אם זה יהיה מקביל למציאות ורק בליגות מסויימות יהיה החוק הזה, אז הקבוצות באותן מדינות לא יהיו חזקות כמו מדינות אחרות.
למה אני מתכוון? לכך שאין מספיק ישראלים כשרוניים בשביל להשאיר את הרמה בליגת העל וליגות המשנה אם מחליפים זרים בישראלים.
ואגב... הישראלים שכן מספיק כשרוניים בשביל למלא מקומות של שחקנים בכירים לא אמורים לצאת להעברות כי הם כוכבים.

נקודה נוספת ואחרונה: לדעתי זה משהו שהיה יכול להתקבל בעונה הראשונה של המשחק.
את עצמי אני לא יקח כדוגמא.. אבל בואו נקח את ארתור כדוגמא:
בסגל שלו ישראלי אחד, רן רימון, לא ה-כוכב של ארתור, ואולי עם הגארד החדש של ארתור רימון הופך לשחקן אחרון ברוטציה שלו.
חוק כזה בעצם די מכריח את ארתור לשמור עליו ולהוסיף בקנייה של עוד 3 ישראלים בשביל שיהיו 2 על המגרש באותו זמן.
באיזה כסף הוא מביא 3 ישראלים? הוא ייאלץ למכור שחקנים שהוא צריך.
זאת מהפיכת סגל בשביל המון קבוצות.

כמובן, אני את הנושא העברתי לביברים. שם לא כתבתי דעות אישיות כמו פה, אלא פשוט הסברתי מה זה החוק הרוסי ואמרתי שקיבלתי הצעה רצינית להכניס אותו לתוקף.
הביברים הם אלה שיקבעו בסופו של דבר.. הם המילה האחרונה פה, ואני יעדכן כאן לגבי התשובה שאני יקבל.

This Post:
00
55796.8 in reply to 55796.7
Date: 11/1/2008 9:31:15 AM
Overall Posts Rated:
11
חוק טיפשי
כל שחקן ישראלי שיצא למכירה יעלה מיליונים וילכו עליו מכות...
מי ההזוי שהציע את זה?
ברגע שזה קורה אני עובר לבאסקטסים או פותח קבוצה חדשה בליגה הרוסית!
שם אין חוק רוסי...לפחות לא בבאזרביטר

From: Warrior

This Post:
00
55796.9 in reply to 55796.7
Date: 11/1/2008 9:37:36 AM
Overall Posts Rated:
1010
אז כנראה שלא הבנתי טוב והוא התכוון ששלח אלייך.
בכל אופן, די חזרת על הדברים שלי בהודעה שלך .. ובעצם פחות או יותר מה שכולם חושבים ..

אני לא מאמין שהביברים יעבירו את זה בטח לא רק בישראל, אני גם מקווה שזה לא יקרה , לפחות כרגע .

This Post:
00
55796.10 in reply to 55796.8
Date: 11/1/2008 9:39:07 AM
Overall Posts Rated:
99
זה בהחלט רעיון גרוע
אני נגד..

כל שחקן ישראלי יעלה פי 8 ממחירו הטבעי
ועם זה יצא בכל העולם כל שחקן בעולם יעלה פי 8 ממחירו הטבעי

ואז זה שוב יצור פער ענק בין הקבוצות העשירות לבין האחרות..

From: LA-Nir

This Post:
00
55796.11 in reply to 55796.10
Date: 11/1/2008 10:06:21 AM
Overall Posts Rated:
343343
גם כךהישראלים מנפחים מחירים לא צריך עוד יותר

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
55796.12 in reply to 55796.8
Date: 11/1/2008 11:46:34 AM
Overall Posts Rated:
22
שמע חוק טפשי זה לא... העבודה שבמציאות זה עובד מדהים. היום יש שחקנים בליגת העל של 10 נקודות ממוצע בערב שלא היית שומע את השם שלהם בלי זה, ויש לי יותר מדוגמא אחת או שניים.
כאן פשוט לדעתי אין מקרה מקביל למציאות... וכאן גם היה לזה בסיס קודם, הייתה לנו קודם הגבלת זרים ורק אז חוק רוסי.. זה התחיל ממשהו.. לא מ0.
בכל מקרה, אם חוק כזה נכנס זה רעידת אדמה.. שלדעתי לא מחוייבת

This Post:
00
55796.13 in reply to 55796.12
Date: 11/1/2008 11:58:04 AM
Overall Posts Rated:
11
בבאזר זה הזוי לעשות את זה...
אלא אם מחייבים את כל המדינות לעשות את זה.
וזה בטח יצריך שינויים במנוע..

Advertisement