wolisz mieć znaczące zbiórki i przegrać, czy słabe i wygrać spotkanie ?:>
Napisze tu już ostatniego posta, bo zmęczony już jestem tą dyskusją.
Zacznę od tego, że cieszę się że wygraliśmy. Naprawdę fajnie. Pod względem osiągniętego wyniku luz bluz i orzeszki.
Martwi mnie natomiast co innego. Jeśli grając CT robimy zbiórki na poziomie respect. to coś moim skromnym zdaniem jest nie tak. Owszem grał R.R. na SFie ale mimo wszystko CT podbija staty i tym bardziej poziom naszych zbiórek jest dla mnie wstrząsający. Szczególnie że na pozycjach PF/C grały nasze "gwiazdy" z wielkimi pensjami.
Cieszycie się że J.W. i ten drugi pan wielu imion grają w farmach i można im trenować 2 rzędne skille. Może zamiast trenować im te 2 rzędne skille, skoro pensja i tak nie ma znaczenia, warto im nabić te zbiórki do poziomu 20.
Wybaczcie, ale gram w tą grę dość długo, wiem jak działa CT i naprawdę, nie jest to żadna moja złośliwość, jestem zdziwiony poziomem naszych zbiórek.
Na koniec Edytka przypomina, że jeśli ktoś nie wierzy jakie znaczenie mają zbiórki, niech zapyta Leszka przez co odpadł z ME.
To tyle w temacie. Problem zbiórek szczególnie na chacie podnosiło więcej osób. Szkoda że nie chcą się teraz wypowiedzieć. Bywa. Ja co miałem napisać, napisałem, nie oczekuje żadnej odpowiedzi. Post ot tak ku namysłowi.
Last edited by hatchet at 2/16/2010 5:15:23 PM