Znas kako, nekima glava sluzi za razmisljanje, a ostalima za shishanje, nemo' se vredjas, ali je tako.
Objasnicu ti to na sledeci nacin: Nisam bio ziv 1804. godine, ali ZNAM da je Karadjordje podigao ustanak.
a jel mozes to da budes 100% siguran? ili toliko verujes knjigama? a jel su cetnici klali malu decu ili je to samo bila politicka igra komunista?
opet da ti ponovim, jer vidim da to nisi nigde procitao. nisam rekao da bi pobedili, ali bila bi to extra utakmica. i garantujem da bi bila egal. nisi ni svestan kako smo dobar tim bili tada, sa akcentom na TIM.
a da li si gledao ovo zadnje svetsko prvenstvo? (nadam se da si sad dovoljno odrastao). jesi li video sta jedan trener moze da napravi od prosecnog (ili mozda malo iznad prosecnog) tima? e zamisli sta taj isti trener moze da napravi od vrhunskog tima. a jos su pride svi bili drugari u tom timu. to ne pise u knjigama. to je nesto sto mora da se vidi i dozivi. steta sto si tada bio beba. mi malo stariji cemo imati makar o necemu da pricamo klincima.
i da li znas da je tada svaka zemlja imala svog Kukoca? i spanija, i italija, i nemacka... a znas sto su se svi poredili samo sa Kukocem? jer Drazena i Divca smo imali samo mi. i niko vise. i nije bilo poredjenja. drugo vreme bilo tada prikane moj. kosarka se igrala iz ljubavi, pare su bile sekundarne. drugo vreme prikane moj. to ti kaze ova moja osisana glava.
a jel Vuk Brankovic izdao Srbe na Kosovu stvarno ili to samo kazu knjige?