Παίζω απο την 9η Σεζόν και δεν έχει έρθει μαζί μου κανένας απο τούς προπονητές των Εθνικών συγκροτημάτων,παρόλο που είχα και ταλαντούχους παίκτες κατά καιρούς,π.χ να μου ζητήσει τα χαρακτηριστικά του η να μου θέσει ενα ερώτημα,εν αντιθέση με πολλούς ξένους προπονητές που ήρθαν σε επαφή μαζί μου,αυτό κάτι έχει να μου πεί.
Τι έχει ακριβώς να σου πει λοιπόν?
Fafalakis, Yiannikos, Melissinos, Kaligas, Xifaras, Katsapis, Kioupouroglou, Kazakopoulos, Mpletsios, Patselas, Papalampros, Kalaniotis, Giouvanakis, Grigoriou, Sergakis, Kopsokefalos, Kalampakas, Mpotilias, Galatis και Alevizos
Αυτοί είναι όλοι οι Έλληνες παίκτες που περάσανε από την ομάδα σου από τη σεζόν 9 που παίζεις. Δεν αναγράφω τυχόν παίκτες που γίνανε fire μιας και πιστεύω πως για να απολυθούνε, δεν θα ήταν άξιοι προσοχής.
Για ποιον ακριβώς άξιζε να έρθει κάποιος σε επαφή μαζί σου? Θέλω πολύ να μου λύσεις αυτή την απορία.
Έναν μόνο είδα με προοπτική superstar. Για την εξέλιξή τους δεν θέλεις να μιλήσω.
Πραγματικά πιστεύεις πως έπρεπε να σε προσεγγίσω για κάποιον από αυτούς? Η' ξέχασα κάποιον?
Αν ξέχασα, δείξε τον μου και θα σου ζητήσω συγγνώμη.
Αν όχι προτείνω να συνεχίσεις τη μισοτελειωμένη δήλωσή σου και να μας πεις "τι έχει να σου πει" το παραπάνω γεγονός.
Η παραπάνω απάντηση όπως κατάλαβες, γράφτηκε επειδή το σχόλιό σου υπονόμευσε τη δουλειά μου και αμα είναι να το κάνεις, κάνε το με αποδείξεις.
Σαν ψηφοφόρος πάντως και προπονητής για ακόμα λίγες μέρες θα ήθελα να ρωτήσω τους υποψήφιους για το πρόγραμμά μας και το πως θα διαχειριστούν τον ενθουσιασμό στα παιχνίδια μας. Η κλήρωση έγινε και μπορείτε να δείτε τη σειρά των παιχνιδιών και τους αντιπαλους μας από τη σελίδα της Εθνικής μας. Τι ρεκόρ θεωρούν εφικτό και αν η ρπόκριση είναι εφικτή.
The secret of communication lies in defeat...