Evosmos bc @ BARGA B.C.109-98
H ζώνη 2-3 και η διαφορά στην διάθεση έδωσε το διπλό στον Evosmo.Κατάφερε να σταματήσει το 8(χαμηλό) του Barga.Στο effensive flow η διαφορά ήταν υπέρ του Evosmou καθώς το 3(μέτριο) είναι πολύ κακό παρά τα καλά team ratings,και εκεί πιστεύω κρίθηκε το παιχνίδι.Παίχτης κλειδί για τον Evosmos o Montero Peña με EFF στο 35 που είχε 20 πόντους,15 rebound και 8 assist σε 37 παιχνιδιού.
kleinmein @ Herkules B.c.98-112
Από την αρχή βλέπουμε ότι θα παίξει ρόλο ο ενθουσιασμός.Δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά αλλά λογικά ο Kleinmain το έπαιξε χαλαρά.Τα team ratings δεν έχουν καμία επαφή,με αποτέλεσμα να κερδίσει ο Herkules.Ο γηπεδούχος είχε καλύτερη ratings σε άμυνα,επίθεση,rebounds.O Radakovic μάζεψε 21 rebound από τα οποία περισσότερα από μισά ήταν επιθετικά. Εγώ το είχα παίξει διπλό πάντως. :$
Za(p)patistas @ aris 2009 114-101
Δεν μου έκανε εντύπωση που είδα και εδώ διαφορά στην διάθεση.Ο zap είχε μία ισορροπία σε όλα τα στατιστικά,και με τον Ari να μην παίζει στον ίδιο ενθουσιασμό ο Ζαπ πήρε ένα διπλό που ήθελε μετά την εντός έδρας ήττα το σάββατο.Ο Zancan στα 48 λεπτά που έπαιξε είχε 28 πόντους,16 rebounds,7 assist αλλά και 5 λάθη.Το EFF του ήταν στο 41.
Leniarniakos @ fightclub 93-120
4/4 για τους κόκκινους στην διάθεση.Πολύ καλά στατιστικά στην άμυνα[14(υψηλό)],αλλά και επίθεση[13(χαμηλό)στο run & gun] δικαιολογεί τον μεγάλό μισθό στους παίχτες του.Ο Leni είχε μία ισότητα στην άμυνα με 5 και 5 αλλά στην επίθεση το princeton και η διαφορά διάθεσης δεν του βγήκε,με αποτέλεσμα ο fightclub να πάρει την νίκη. Για τον νικητή οι Spiliotopoulos και Ostrovršek ήταν οι πρωταγωνιστές έχοντας από 30 EFF έκαστος.
Τελικά MVP της δεύτερης αναγνωστικής τελικά είναι ο Lukas Jakobs-Kohn του SMERNA. O C είχε 39 πόντους,13 rebound,7 assist,2steals,3 block και 0 λάθη με EFF 56.
Αύριο ή μεθαύριο θα γράψω "Πάμε στοίχημα" για την τρίτη αγωνιστική. :P