θα συμφωνησω σε οτι λες ...Οσο για τον Τσιγαριδα υπο αλλες συνθηκες θα στον επαιρνα ! Εχεις απολυτο δικιο ειναι κριμα αυτος ο παικτης να πωλειται για 1.250.000 .Παρολα αυτα για εμενα κρινονται αρκετα την δεδομενη χρονικη στιγμη ,αλλα επαναλαμβανω ειναι λιγα για αυτον τον παικτη που παιζει ανετα και στην Α1 (για μενα )Οσο για τις προπονησεις αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα ,πολλα χρηματα σε προπονητη μικρη εξελιξη λιγων παικτων ...
ΥΓ: Εβγαλα τα πρωτα συμπερασματα για τους ομίλους ...Νομίζω οτι γλιτώνω τον υποβιβασμό για αυτην την σαιζον !
οι 4 πρωτοι καθε ομίλων πιστεύω θα είναι για τον δικο μας ομιλο : καβαλα-Ντιρκ σιγουρα και απο κει και περα τρελη μαχη για τις αλλες 2 θεσεις (αν και η ενισχυση του ντιρκ δεν μου γέμισε το μάτι) και στους υπέροχους βλεπω πρώτο τον Ζαπατιστας που μεχρι τωρα τα παει καλα και εχει εκπληκτικο ροστερ 2η βλεπω την ομάδα κοράκια και την 4ααδα θα συμπληρωσει ο πανελεφσινιακος με τρομερή δύναμη στην ρακέτα και 4ους τους Τρελους ...Απογοήτευση εως τώρα το ΠΚ που θέλω να πιστεύω οτι θα ανέβει και θα διεκδικησει θέση στην 4αδααν και εχει μείνει πολύ πίσω ...
Last edited by Nosferatu4 at 5/1/2011 1:12:12 PM