Φήμες πάντως λένε πως δεν σε άφησα να πάρεις τον Αγγελίκο και έτσι ξεκίνησε η όλη ιστορία.
Βασικά πως δεν άφηνα κανέναν να πάρει Έλληνα παίκτη.
Αλήθεια έτσι έγινε?
Σε ρωτάω γιατί εγώ μπινελίκι δεν έχω ρίξει κανένα στα 3 χρόνια που ασχολούμαι με το παιχνίδι, ασχέτως αν έχω ακούσει τα εξ αμάξης.
Δεν θέλω όμως η κοινότητα να βγάζει λανθασμένα συμπεράσματα.
Δε ξέρω με σιγουριά για ποια ιστορία μιλάς.Αν αναφέρεσαι όμως στην τελευταία που ξεκίνησα εγώ τότε δεν τα λες καλά.Διάβασα ότι με pm εξηγείς και ενημερώνεις την κοινότητα για να μη βγάζει λανθασμένα συμπεράσματα.Στείλε μου αν θέλεις και εμένα να μου εξηγήσεις.Ξέρω ότι η αμυντική σας γραμμή είναι η εξής."Η φάρμα είναι αληθινός άνθρωπος,φίλος μου,που επειδή δεν ενδιαφέρεται πολύ για το παιχνίδι δέχτηκε να προπονεί παίκτες για την Εθνική"
Εγώ έχω τις εξής απορίες:
-Εκείνη την περίοδο τιμωρήθηκαν κάποιοι λογαριασμοί-φάρμες με έλληνες παίκτες της Εθνικής στο ρόστερ τους και μαζί με αυτούς και ο δικός σου λογαριασμός.Μήπως τελικά οι πολλαπλοί λογαριασμοί ήταν περισσότεροι και απλά δεν πιάστηκαν όλοι?
-Είναι τόσο παράλογο να θέλω όταν κατεβαίνω για υποψήφιος στις εκλογές,ο αντίπαλος μου να μη παίρνει ούτε μία ψήφο παραπάνω από φάρμα-πολλαπλό λογαριασμό?
Είναι παράλογο να θέλω όταν παίζω κύπελλο με ομάδα που δημιουργήθηκε την σεζόν 12 να ξέρω ότι τρώω το Crunch Time από αληθίνο λογαριασμό και όχι από κάποιο "φίλο" του αντιπάλου μου στην Α1?
Είναι παράλογο να θέλω το bidding war που γίνεται για Έλληνα παίκτη να γίνεται από αληθινή ομάδα και όχι από κάποια φάρμα που υπάρχει μόνο για να μαζεύει λεφτά?
Ενημερώνεις την κοινότητα για το τί έχει γίνει?Ίσως να τους δίνεις να καταλάβουν πόσο αγαπάς την Εθνική??Δε ξέρω.Τους δίνεις να καταλάβουν ότι είσαι η μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα που έφαγε ποτέ ban γιατί παραβίασες τους κανόνες του παιχνιδιού? Είσαι ο ήρωας που θυσιάστηκε???Υπήρχαν και άλλοι που θα έπρεπε να τιμωρηθούν και τελικά την πλήρωσες μόνο εσύ??
Last edited by EGM-Nickleon at 1/26/2012 1:23:35 PM