BuzzerBeater Forums

Slovenija - II.2 > Sezona 44

Sezona 44

Set priority
Show messages by
This Post:
00
296893.30 in reply to 296893.29
Date: 1/15/2019 6:47:31 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
608608
Second Team:
Berlin BC
Ma ne razumem nikakor.. pod nobenim pogojem. Moja C in PF sta v top 6 kar se tiče FG% v tej sezoni, Bogojina pa je na C igral z igralcem ki je imel GS na 7, na PF pa z zunanjim igralecm. Oba moja imata MPK 17 in 18, dvomim da ima kateri od njegovih zunanjih igralcev OPK blizu temu.. pa tudi če, kako je lahko moj center metal samo 5/14?

Predvsem pa ne morem razumeti kako je GE res lahko se odločil da bo moj najslabši igralec zmetal 1/3 metov.. res nikakor ne morem razumet. Če bi še lahko razumel nekih 15-20 pa bi reku "ok wtf, kaj dela ta GE?!" mi pri 30 metih nič ni jasno. Vem da nisem odigral optimalne taktike, ker sem hotu notranjo prišparat za Tivoli, ampak vseeno da mi centra skupaj zmečeta 1 met manj od najslabšega igralca v ekipi pri nevtralni taktiki.. da ne omenjam da je moj najbolši igralec (organizator) zmetal vsega 9 metov in se sfavliral v vsega 33 minutah medtem ko je pred tem v 4 sezonah (več nisem čekiral) imel 6 favlov na samo 2 drugih tekmah in v povprečju pride nekje me 1,5-1,8 favla na tekmo pri odigranih 35-42 minutah. Wtf no, se je res VSE zarotilo proti men v eni tekmi?! Bogojina meu 2 igralca z 3 favli na začetku 2. četrtine in oba preživela s po 4 favli v 36 ozirom 43 minutah... Pa to ne prvič in nekako se to vedno dogaja v končnici (tole je že 4. zaporedna res WTF zgublena končnica, se pravi že 1 leto se jebem s celotno sezono da mi pol 1 tekma kjer sm favorit oziroma enakovreden zjebe vse - 2x poraz po podalšku/za 1 koš, 2x poraza ki ju ne znam razložit).

Res težko opišem kako sem razočaran in če nebi tega Kitajca kupil pred kratkim bi na trg šel tudi on in bi enostavno naredu totalni reset, morda celo pavzo od igre, ker me resnično mineva tole.

This Post:
00
296893.31 in reply to 296893.30
Date: 1/26/2019 4:23:22 PM
Overall Posts Rated:
77
Uh, današnja tekma je bila napeta, polna preobratov, a na koncu smo kar zasluženo slavili, čeprav sem napačno predvideval taktiko. Malo me je presenetil moj krilni igralec, ki je sicer že celo sezono najboljši strelec ekipi, dal je 43 točk, čeprav ima samo 7 pripravljenost. Zanimivo je, da je to moj najcenejši igralec v 1. postavi. Za prvo ligo bom verjetno vseeno poskušal pripeljati dodatno krilo, ker ima preslab med pod košem in skok. Poleg tega bom poskušal zamenjati SG-ja in 2 ali 3 mlade igralce za enega boljšega, ki bi lahko bil back-up pod košem.

Cilj v 1. ligi bo vsekakor obstanek, če pa izpadem, pa se morda spet vidimo :)