Що ж, офіційну частину сезона завершено. Тепер будемо грати товариські зустрічі. Попали ми зараз на зміну поколінь, досвідчені гравці: Буріменко, Джафаров, Данкевич, Прошлецов, отримали критичні дропи, а ті що тренуються: Дроздов, Кукленко, Петухов, Пелюк, ще не готові грати на високому рівні, але потенціал є великий.
Коли брав збірну, то були проблеми з великим, безальтернативні Мф-Ц Деревянченко-Сусідко, далі було важко, бо Харковченко і Прошлецов не рівень основи збірної, то тепер проблема з Аз, Джафаров покине збірну, Данкевич поки що не отримував критичних дропів, але йому зараз 34 і є така небезпека, будемо думати і дивитись до кінця сезону. Якщо Буріменка і Прошлєцова є ким замінити, хоч і молодими, то ким замінити Джафарова і Данкевича...? Є Чечер в Китаї, але там на початку сезону з Вз було печально. Всім іншим Рз-Аз 23-25 років і вони ну дуже делеко від рівня збірної.
По матчу з Польшею... в минулому сезоні думав правильно, але не ризикнув вгадувати, вчора ризикнув, але не вгадав. Але по суті правильно думав, а тренер суперника просто красиво тактично ухилився від угадайки... Через це і програли, гру гравців думаю нема сенсу розглядати, це мабуть точно рандом, коли у Сусідка 0-8, а у Харковченка 4-8, то я не знаю як це коментувати.