Ten sam :)
Ale widać że GM-Tripaw normalnie żyje BB i wprost pochłania posty na forum ;) Co prawda z kilku miesięcznym opóźnieniem ale co tam ;)
Mam pytanie: czy grałeś, grasz może w HT? Tym bardziej że nick masz podobny do jednego utalentowanego hattrickowca :)No i widze, ze pomysł podobny do pomysłu prowadzenia kadry w HT.Tak to ja.
Mam pytanie: czy grałeś, grasz może w HT? Tym bardziej że nick masz podobny do jednego utalentowanego hattrickowca :)No i widze, ze pomysł podobny do pomysłu prowadzenia kadry w HT.
A tam ironia:) Taki mały żarcik bo Mysza już kilka razy wcześniej pisał że on to on:)Ale to był żart więc bez urazy:)
Mam pytanie: czy grałeś, grasz może w HT? Tym bardziej że nick masz podobny do jednego utalentowanego hattrickowca :)No i widze, ze pomysł podobny do pomysłu prowadzenia kadry w HT.Tak to ja. Kiedy planujesz zostać slekcjonerem?
Jak dobrze pamietam w ktoryms ze swoich postow zarzekal sie ze nigdy nie bedzie kandydowal...
jak dla mnie to masz takie samo prawo startowac w wyborach jak kazdy z ponad 3tys.ogolo zarejestrowanych.