Mēs vienkārši viens otru dzenam uz maksimumu un sanāk daudz par daudz paŗlēkt pāri savām pakaļām nekā to vajadzētu priekš III līgas playofiem. Es arī skatījos II līgas algas un secināju, ka jau nākamajā sezonā ir reāli arī pacīnīties par playofiem II līgā, iespējams, pat to uzvarēt. Jo = ja paskatās kāda komanda man bija šīs sezonas sākumā ( galvenajam UA alga 21 000$, MU 19 000$, SV 14 000$, C 29 000$) un kādas algas man ir tagad, tad sanāk kā diena pret nakti. Nav nekāda iemesla, lai tas nenotiktu arī esot II līgā, sākumā šie spēlētāji, pēc tam palielinās income un beigās jau pie visām pozīcijām var pievienot klāt vēl kādus 20 000$ un sanāk vieni 60 - 70 000$ spēlētāji starting 5! Parēķinot mūsu incomes III līgā,mēs ar Mc Royal esam izspieduši praktiski maksimu no loģiskās domāšanas. Protams,vēl varētu mēģināt ''paspīdēt'' ar kādu C ar algu 200 000$ nedēļā, bet tad točna būs zvans no bankas un komandai kranti... Jāpaskatās kādas algas pārējām ''krutajām'' III līgas komandām, vai tik mēs neesam TOP 10 ar saviem klubiem!