Samo da dopunim kolegu...staminu treniraj na sredini i na kraju sezone kada imas svega po 2 utakmice nedeljno i gde je tesko uklopiti ozbiljan trening osim ako ne treniras jednu poziciju.Sredina sezone ti je all-star utakmica.to ti kaze momak koji ne dodje do cetvrtfinala kupa pa ima samo dve utakmice. tako da za njega i postoji sredina sezone.))))meni brate sve isto dok ne ispadnem iz play off-a. uuups pa ja ispao bas od tog momka))))
Samo da dopunim kolegu...staminu treniraj na sredini i na kraju sezone kada imas svega po 2 utakmice nedeljno i gde je tesko uklopiti ozbiljan trening osim ako ne treniras jednu poziciju.Sredina sezone ti je all-star utakmica.
Ljudi da li neko zna kako se racunaju povrede u ovoj igri???Prvi centar je povredjen pre tacno nedelju dana 2008/08/16 (dve nedelje povreda)Doktor 10 a povreda stoji jos uvek 2nedelje!!! u cemu je fora?nista mi nije jasno:(
Kakav bedak:(Pa koliko njima traje 1 nedelja? Jos uvek mu prikaceno povreda na 2 nedelje...
Ljudi sta misliste da promenim0 imena liga,npr. Prva liga da se zoe PLS,mislim da me kontate...jel ima neko da se slaze...