BuzzerBeater Forums

Hrvatska - III.6 > Sezona ... 11

Sezona ... 11

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122134.301 in reply to 122134.300
Date: 3/4/2010 9:53:35 PM
Overall Posts Rated:
10361036
znači da ne odlučuju međusobne utakmice nego ukupna koš razlika?

aha, dobro da znan to

This Post:
00
122134.302 in reply to 122134.1
Date: 3/5/2010 7:22:23 AM
Overall Posts Rated:
1818
... bas gledan koliko su mi igraci napredovali ove sezone ... i mogu rec da ce place bit paprene i gotovo je sa jeftinom momcadi, moran cu poduzet neke mjere da smanjin troskove na druge strane ... sricon iman jedno bezbolno rjesenje, morat cu smanjit velika ulaganja u skauting ... to san ionako mislio napravit, tako da nece bit problema ... dobit cu sigurno po sezoni 250 k ... i to ce nadan se pokrit razliku u placama ... sta se moze, recesija je udaril i u ponos cetinske krajine, ali dok igracima na vrime sidaju njihove place, nema bojazni ...

This Post:
00
122134.303 in reply to 122134.11
Date: 3/5/2010 10:37:26 AM
Overall Posts Rated:
1818
... prvo nacelo svakog biznisa je, kupi jeftino i skupo prodaj .... dakle profit na kraju ... malo san sara po tranfrerima ostalih i vidin da je velika vecimna u velikom deficitu ... dakle losi su trgovci ... vidite svitu, ako mislite skupit novac za pojacanja kroz lovu sta je dobijete od ulaznica i slicno, to zaboravite ... jedi put ka naprid je kupoprodaja, ali pritom se nesmi ugrozit opstojnost kluba, niti zadani ciljevi ... evo dat cu van primjer moje tri kupovine koje sad nedavno i proda ...

... Cambay - kupljen za 318 k --- prodan za 1,28 mil
... Cornwell - ........... 583 k --- ........... 850 k
... Brikis - ................ 60 k ----- ........... 380 k

.. eto a svi su igrali sezonu -dvi ...dali svoj doprinos, sluzili jako dobro ... a meni puna šaka brade ... tu van leze novci ... a to su samo trojica ...

iman sad jednoga sta san ga prije misec-dva platio 1 tisucu ... a sad vridi oko 200 k ... danas i jucer san kupio jos neke mladce, koji ce sluzit za rotaciju, usput ce pokupit par skilova, a za sezonu -dvi cu opet imat 1 - 1,5 mil .... samo od njih 4 ... i onda cu opet imat love za kupit relativno dobrog igraca, naravno uz jos ponesto love i opet par mladih .... i jos kad se ubroji kakav manijak sa drafta, ka meni prosle sezone, di san odma u kasu ubacio 1,5 mil, onda je sve jasno ...

... ali za sve ovo je potrebno dosta studiranja, analize trzista i ponesto srice .... NIKAD van nije kasno odredit sporiji, tezi i zaobilazan smjer ka vrhu, ali on ce vam se dugorocno isplatit .... ulazite u mlade, NE kupujte likove od 27 - 28 god ... jer niste u stanju podnijet takve financijske izlete ... pravi primjer vam je moj ljubljeni Hajduk .... kupova je godinama relativno isluzene igrace, zanemarivajuci podmladak i dogodilo mu se da je love nestalo, a mladih nemas, onda ti dođe da ti sama igra postane dosadna i glupa i nepostena ... i ko zna sta jos ... zar vam nije zanimljivije pratit razvoj vaseg podmlatka i veselit se svakom skilu petkom .... NEMA sanse da uspijete preko noci, jos niko nije, pa necete ni vi .. 3. liga vam je savrsena za razvoj mladih, jer imate brdo utakmica di bez bojazni mozete kalkulirat sa mladima i rasporedit trening, ali vec u 2. to nemozete tek tako ... pogledajte godine u mojoj momcadi, najstariji je Ramel 26 i sljedece sezone ce ici na transfer listu, a isa bi i ranije, samo mora san ga imat jer nisan ima kvalitetne alternative zbog premladih pojedinaca, a tio san bit na vrhu lige ... ostali Grbavac 24 a sljedeca mu je mislim zadnja sezona kod mene, pa Aveline, Zmailovic po 23 ... ostai 18, 19 20 .... a opet san prvi u ligi sa lakocom ... POSEBNO obratite pozornost na momcad ROCKING THUNDERA i njegovu mladost u 2. ligi ... ali on ce istrpit jos dvi sezone i bez brige ide u 1. ligu ... to van je jedini put ...
... sretrno svima u nastavku ...

This Post:
00
122134.304 in reply to 122134.303
Date: 3/5/2010 10:53:10 AM
Overall Posts Rated:
1818
... jos cu se malo nadovezat na svoj post ... gledajte ... strasno vam je bitno da vam se ne dogodi rupa u ekipi, a to je kad vam pojedinci imaju 26-27-28 god, a ostali po 18 - 19 -20 ... dakle nema onih koji ce nakon prodaje iskusnijih preuzet konce momcadi i rjesavat utakmice ... a to se mnogima desava ... morate planski radit i svake godine imat nekog za promociju, tu e kljuc ...

... kod obrane vam je strasno vazno prilagodit se protivniku, a ne razmisljat " nek se on meni prilagođava" jer svaki njegov minus je vas plus ... skenirajte ga na nacin da popratite kakve taktike postavlja kontra jacih, a kakve kontra slabijih, da li mu je skok jaca ili slabija strana, kako igra zadnje cetvrtine i tu van lezi jedna od glavnih tajni, a to je snaga ... pokusajte se malo igrat taktike ... ako prima puno znaci da mu je obrana u banani i odma ga napadate sa run and gun ... nema se tu sta mislit ... imate strasno puno mista za razvoj, ali samo ako ste strpljivi i voljni ...

... nemojte mislit da san ja nesto izmisljan i pametujen, jer i ja san jos u toj 3. ligi ... ali ja se bar zabavljan sa svojoj vizijon i konstantnim napretkom .. sitite se moje prosle sezone i katastrofalnog 5. mista ... ajme majko ... ali ja san zu sezonu puno naucio iz gresaka i to mi se vise nece ponovit ... uzmite Zadra za primjer pretproslu sezonu je bio 5, razocaran, pa je prosle sezone dosa do finala, ali ove sezone nije iskoristio taj zalet i moran rec da je stagnira i puno san vise ocekiva od njega, jer covik je Zadranin i zna kosarku ...

... neda mi se vise pisat ... ode gledat Trophy menager , nogometnu verziju ove zabave ... usa san u 3. ligu i iman odlicnu momcad, a pretendiran i za ulazak u 2. ligu sta je ravno kosarkaskoj prvoj ... tolika je konkurenacija ... ako ko igra moj klub je BORAC GLAVICE i igran u 3.7 ligi ..

This Post:
00
122134.305 in reply to 122134.304
Date: 3/5/2010 11:18:17 AM
Overall Posts Rated:
10361036
znaš li jel se u četvrtak igra već finale konferencije ili je ostavljeno to za prijateljsku utakmicu?

This Post:
00
122134.306 in reply to 122134.305
Date: 3/5/2010 11:19:48 AM
Overall Posts Rated:
1818
znaš li jel se u četvrtak igra već finale konferencije ili je ostavljeno to za prijateljsku utakmicu?

... subota je finale konferencije ... tako mi se cini ...

This Post:
00
122134.307 in reply to 122134.1
Date: 3/5/2010 5:11:07 PM
Overall Posts Rated:
1818
... velika pobjeda danas u privatnoj ligi ... pogotovo ako uzmemo u obriz rooster moga protivnika koji je inace 2900 klub na svitu, a ja 8300 ... njegova dva -tri imaju vise DMI bodova nego cila moja momcad ... i ipak u punim sastavima san ga tuka ... opet je presudila brutalna obrana ... glavni forte moje momcadi ... bas me lipo i ugodno iznenadilo ... konacan rez 79:74 ...

This Post:
00
122134.308 in reply to 122134.307
Date: 3/5/2010 5:55:19 PM
Overall Posts Rated:
22452245
evo da vam i ja još malo odpametujem ko uvaženi kolega sinjanin..

Potpuno se sa svim slažem kaj je on napisao o polakom ulasku u nivo više, jer se u četvrtoj pripremate za treću, u trećoj se već pripremate za drugu , ali bolje je sporije tak da se tak dobro pripremite u trećoj da kad jednom dođete u drugu ne plešete jednu sezonu već da odmah budete u vrhu druge....

..evo ja sam počeo igrati u 6 sezoni i odmah bio prvi i ušao u 3-1 ligu definitivno najtežu treću ligu koja je bila,u njoj su bili sve jaki klubovi, i igraći ,koji su svi od reda čim su ušli u drugu ligu bili u vrhu svojih liga samo neki od njih : KK Klip, Knight sabers, KK bobo oni su u 2-4 ligi i Žirafe oni su u 2-2 ligi sve su to klubovi koji streme prema prvoj ligi.A u njoj je bio i kolega Sinjanin, pa nek vam on kaže o toj ligi..

Ja sam odmah prvu sezonu ušao u polufinale konfe i tu ispao, iduću sezonu sam bio u finalu i izgubio od GM-Kivana, zatim slijedeću sezonu opet u polufinalu ispao od KK Bobo,koji je ušao u drugu, prošlu sezonu opet bio u finalu sa žirafama i tu opet izgubio ipak je on bio 6 sezona u 3-1 ligi, i bio je red da ode dalje i sad se nadam da je ovo moja posljednja sezona u trećoj ligi.

evo u svim ovim sezonama sam naućio puno toga da kak je sinjanin rekao kupi jeftino pa malo treniraj i prodaj skupo,evo vam neki moji biseri transfera.

Prvi veći transfer sam napravio sa plejem
------------------------------KUPLJEN------------------PRODAN
PL-- Melkon Hospojan-----230 000------------------1 000 000
KR--He Xsanghong--------459 000------------------2 346 000
KC--Lymay R. Carero-----900 000------------------1 500 000
BŠ--Boris Pokatilo----------500 000------------------1 000 000
BŠ--Ladislau Giacimini-----698 000-------------------2 040 000
KR--Dy Chunyao----------382 000---------------------700 000
PL--Joseph Caruso--------425 000-------------------1 250 000
KC--Jean Jamet----------1 456 000------------------2 200 000

i još je bilo toga da ne nabrajam izmjenjao sam mnogo igraća i svaki puta pojaćavao momćad da bi došao do ovoga sada, sveukupni transferi su mi bili:

PRODAJA---------21 888 100
KUPOVINA--------21 391 400

I kaj vam je još najvažnije odigrati što je više moguće utakmica laganicom da si nabijete ent, i onda bute pobjeđivali i puno jaće momčadi od sebe koje recimo cijelo vrijeme igraju normal, evo ja već treću sezonu igram sve utakmice laganicu i u svakoj sam imao po 1 ili 2 poraza a sve ostalo su bile pobjede, možete pogledati , zatim je jako važno imati roster igraća za vrtiti ih tako da svi dobiju između 55 i 75 minuta da vam raste forma i sa time puno dobivate,recimo imate tri igraća koji niš ne vrjediju da vam igraju prijateljske da vam popune mjesta igraća koji su u dvije ligaške tekme skupili potreban broj minuta da vam ne probiju plafon i da im radi toga padne forma, i ulaganje u dvoranu vam je jako bitno ,evo ja u 3 ligi imam po domaćoj utakmici 200 000 cca tak da mogu pokriti plaće igraća i osoblja, plaće igrača su mi oko 170 000, a osoblja oko 60 000 i ako uđem u drugu dvoranu ću još proširiti na nekih 17 - 18 tisuća to je optimalan broj za drugu ligu,sada mi je 13 000 mjesta.Evo tako vam izgleda dugi put, do druge lige jer se ništa nemože preko noći postići pogotovo ako ste u jakoj ligi , kao što je vaša, a samo jedan ide u drugu.Treba biti strpljiv i rezultat bu došao sam po sebi,prije ili kasnije.

ali kaj ja to vama sve prićam kad vi to već sve sigurno znate ,ma nagovorio me Sinjanin , da nekaj napišem na vašem forumu , da mu vrati dug jer je on pisao na našem ,pa rekoh da vam napišem par pametnih pa ak se kom ćita nek izvoli ak ne neka preskoći ovaj post..

.pozdrav care SINJANE evo to bi bilo to , nadam se da bu neko to i pročitao da nisam bezveze pisao

PS: Navratite na forum 3-1 lige najaktivniji forum momentalno u buzzrer Hrvatska sa 539 postova u sezoni 11, i bacite koji komentar..pozdrav ,the end ,kraj, gotovo, nema više..

Last edited by marijoh (NTscout) at 3/5/2010 6:02:47 PM

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
122134.309 in reply to 122134.308
Date: 3/6/2010 7:47:42 AM
Overall Posts Rated:
10361036
momci svaka čast na ovim postovima, lipo ste sve objasnili, sve ja tako kako ste napisali!

evo danas završava regularni dio pa napokon idemo u playoff
očekujem da igram finale sa sinjaninom, al još nisam odlučija oću se borit za ulazak u 2 ligu ili da ostanem tu još 1-2 sezonu dok ne pojačam unutarnju liniju. ovako nema smisla ić još u drugu ligu, a triba čekat još ove bekove da se istreniraju prije prodaje

hmmm...))

This Post:
00
122134.310 in reply to 122134.309
Date: 3/6/2010 7:51:57 AM
Overall Posts Rated:
1818
... nes ti moc odolit ... svjedno ces imat posla sa menon ... pojacan san i pun motiva ...

This Post:
00
122134.311 in reply to 122134.310
Date: 3/6/2010 8:02:51 AM
Overall Posts Rated:
22452245
nisi niš napisao jel to to kaj si mislio da napišem ,jel bu to ko proćitao kaj misliš

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
Advertisement