BuzzerBeater Forums

BB Poland > [NT] Reprezentacja sezon 11/12

[NT] Reprezentacja sezon 11/12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
125131.301 in reply to 125131.299
Date: 2/14/2010 5:26:47 PM
Overall Posts Rated:
2727
a zmieniając temat....

AM jest w tym tygodniu bardzo "sprawny" ;) Myślę, że mogą być z tego jakieś profity ;)

This Post:
00
125131.302 in reply to 125131.301
Date: 2/14/2010 5:29:35 PM
Baltic Strong
IV.29
Overall Posts Rated:
17181718
Bardzo sprawny powiadasz? ;) Dobrze wiedzieć ;)

This Post:
00
125131.303 in reply to 125131.300
Date: 2/14/2010 5:32:34 PM
Overall Posts Rated:
99
I jeszcze kij w mrowisko - hatchet: Dlaczego dopiero teraz zacząłeś trenować juniora i to z "pożal się boże" potencjałem. Nie narzekaj, że nie ma okazji do kupienia nikogo, bo przecież ceny dyktuje rynek, a nie są one umawiane przez managerów (vide Galoch, który został wystawiony na 2 mln i poszedł za 4). Nie stać Cię było na lepszego? A nic tylko dopiekasz innym. Szkoda, ze nie byłeś tak krytyczny w czasie "stołkowania"...

Bo 1,5 sezonu temu doszedłem do wniosku że obecnym składem nic więcej nie osiągnę w tej grze. PLK nie wygram, PP nie wygrałem, na wzmocnienia kasy nie było. Miałem 2 miliony na koncie,wpisałem gotowość do trenowania grajka na jednej pozycji w wątku Myszy i tak trafiłem na Radonia. Pewnie mogłem szukać lepiej, ale nie chciałem tracić tygodni treningowych to po pierwsze, po drugie mogłoby mnie nei być stać, po trzecie Radoń miał wysokie skille startowe na co wskazywała pensja i tak było. Mając 18 latka w składzie, i założenie że nie gram o żaden cel poza PP mogłem sobie lekceważyć 1 mecz w tygodniu w lidze. Awansuj do PLK i postaraj się tu wytrenować 18 latka od 0 nadal pozostają w grze. To nie jest nic fajnego. W tym sezonie dorzuciłem do składu Lubasa, myślałem że uda się trenować na 2 graczach. Udawało się. Wyniki były jeszcze gorsze niz sezon temu, ale trening szedł pełną parą. Lubasa ze składu wywaliły 2 rzeczy: faule i beznadziejne osobiste, To były rzeczy na które mnie nie stać.

Co masz do mojego "stołkowania" słucham? Bo nie rozumiem o który element mojej pracy ci chodzi? Za moich czasów nei było rozbudowanego elementu potencjału czy pensji. u21 to inny świat.

This Post:
00
125131.304 in reply to 125131.303
Date: 2/14/2010 5:41:29 PM
Overall Posts Rated:
2727
I jeszcze kij w mrowisko - hatchet: Dlaczego dopiero teraz zacząłeś trenować juniora i to z "pożal się boże" potencjałem. Nie narzekaj, że nie ma okazji do kupienia nikogo, bo przecież ceny dyktuje rynek, a nie są one umawiane przez managerów (vide Galoch, który został wystawiony na 2 mln i poszedł za 4). Nie stać Cię było na lepszego? A nic tylko dopiekasz innym. Szkoda, ze nie byłeś tak krytyczny w czasie "stołkowania"...

Co masz do mojego "stołkowania" słucham? Bo nie rozumiem o który element mojej pracy ci chodzi? Za moich czasów nei było rozbudowanego elementu potencjału czy pensji. u21 to inny świat.

Kalemu kraść źle, Kali kraść dobrze.... Do siebie nie byłeś taki krytyczny....

Ok, chodzi mi głównie o to, że zamiast wspierać kadrę swoim doświadczeniem na tym stanowisku, które miałeś, trochę niepotrzebnie kopiesz dołki pod obecnym selekcjonerem, co znacznie osłabia jego pozycję. Nie chcesz go wspierać bezpośrednio? Ok, ale nie obniżaj jego "potencjału", a rób gdzieś indziej "dobrze" dla kadry. Albo nie rób nic. Taki Mysza np. poszedł inną drogą. Czy coś z tego wyszło, nie wiem, bo nie chciało mi się śledzić (z prywatnych powodów), ale gość coś chciał zrobić. I tyle, bierz z niego przykład (w sensie postawy)!

This Post:
00
125131.305 in reply to 125131.304
Date: 2/14/2010 5:46:36 PM
Overall Posts Rated:
99
Rany nie rozumiem :/

Czyli co mam jak Mysza założyć sobie oddzielny wątek na forum. Zebrać grupę zwolenników a potem wyparować z życia publicznego?

Czy może wprowadzamy zakaz krytykowania selekcjonera?
A może wracamy do schematu że odpowiedzialni za brak sukcesów Mr.P. są hatchet i al_said bo wiedzieli a nie powiedzieli?

Mam nic nie robić.

Całkiem niezły pomysł, ale ja nie lubię nic nie robić.

i jeszcze jedno bo ja łupi jestem:

Jak można robić coś "dla kadry" za plecami selekcjonera? To się nawet mnie w głowie nie mieści :/

PS. A konto Myszy to moje 7 albo 8 nie pamiętam kolejności zakładania.

Last edited by hatchet at 2/14/2010 5:50:37 PM

This Post:
00
125131.306 in reply to 125131.302
Date: 2/14/2010 5:54:51 PM
The French Bulldog's
II.4
Overall Posts Rated:
11511151
Second Team:
The French Bulldogs II
Uwaga Panie selekcjoner mam w dupie, że teraz są ME masz mi szybko znaleźć gracza z którego zrobie killera dla reprezentacji! Interesuje mnie potencjał minimum MVP wiek do 24 lat mam na konie 8 mln, czekam na propozycję daje czas do środy! Mój kolega z ligi B... też życzy sobie ale jakiegoś SFa ewentualnie PF minimum Historyk wiek do 23 lat, a i zbiórki ma juz mieć minimum zdumiewające ale B... daje Ci niestety czas tylko do jutra do 23... Jest jeszcze 5 innych kolegów ale oni dopiero formułują swoje żądania do Ciebie, jutro je przedstawią!!!

Ps. I zacznij mi już szukać, nie wykręcaj się tymi śmiesznymi ME!!!

Pozdrawiam.

This Post:
00
125131.307 in reply to 125131.306
Date: 2/14/2010 5:57:42 PM
Overall Posts Rated:
99
No i czemu piszesz w takim tonie?

Ja swoje ogłoszenie dałem w odpowiednim miejscu, leżało tam przez 2 tygodnie, nikt się nie odezwał.
OK. Mnie to nie boli. Macie w poważaniu to co proponuje. To wystarczy to napisac i ciach bajera koniec rozdziało.

This Post:
00
125131.308 in reply to 125131.306
Date: 2/14/2010 5:58:35 PM
Baltic Strong
IV.29
Overall Posts Rated:
17181718
Tak jest Wasza Wysokość już się za to zabieram ;)

This Post:
00
125131.309 in reply to 125131.306
Date: 2/14/2010 6:05:34 PM
Overall Posts Rated:
296296
po co wzajemne nakręcanie? psucie atmosfery?
ja nie chcę mówić bo i nie wiem kto dobry, kto zły. chcecie się obrzucać błotem? ok, ale to nie miejsce na to. uszanujcie innych użytkowników forum, dzieci młodziez kobiety:P

This Post:
00
125131.310 in reply to 125131.309
Date: 2/14/2010 6:13:02 PM
The French Bulldog's
II.4
Overall Posts Rated:
11511151
Second Team:
The French Bulldogs II
Pokazuję tylko, że selekcjoner NT nie jest od wyszukiwania komukolwiek graczy, nikt nie może być uprzywilejowany tylko dla tego, że gra w PLK lub kiedyś był selekcjonerem, czy ma ileś tam na koncie! Jak każdy zacznie pisać żeby szukać mu graczy po całym świecie i przekonywać właścicieli do odsprzedania to trzeba będzie wymyślić nowe stanowisko w BB, bo selekcjoner sam sobie z czymś takim na pewno nie poradzi!

This Post:
00
125131.311 in reply to 125131.310
Date: 2/14/2010 6:39:44 PM
Overall Posts Rated:
1717
witam

Tak sobie czytam te wszystkie wypowiedzi i zastanawia mnie jedno jak tutaj ma być "wielka debata" + inne wątki. Jakoś tak gdzie nie przeczytasz to ktoś do kogoś ma pretensje o coś. Zróbcie tak jak mnie mój promotor uczył (przy pisaniu mgr) przed wysłaniem wiadomości przeczytajcie ją pare razy i dopiero wtedy wyślijcie. Doświadczony gracz "żali się" wybacz za takie sformułowanie bo tak to odbieram, że nie może znaleźć gracz z Polski pod trening i kurcze nikt mu nie chce pomóc. Czy naprawde trzeba to wywlekać na forum publiczne? nie można tego przez meile?
Padło nazwisko Górecznego, tym menagerem z Polski, który go kupił jestem ja. Tylko zanim transfer został sfinalizowany 3 tyg. go obserwowałem nikt do mnie nie pisał, nikt mi go nie znalazł na specjalne życzenie, pojawiło sie ogłoszenie i monitorowałem go. Pisałem meile, pytałem staralem sie, ale nie o tu chodzi, zmierzam do tego, że jak sie chce to sie da. Pozdrawiam
Może było by dobrze, aby była jedna osoba odpowiedzialna za kontakty między graczami którzy posiadają zawodników o wysokim potencjale i umiejętnościach, ale nie są zainteresowani trenowaniem pod kadre z różnych powodów. Ta osoba kontaktowała by się z graczem który ma kase i chciał by go trenować dalej jjuż pod reprezentacje bo widocznie tekst kupie zawodnika w ogłoszeniach nie sprawdza sie. Pozdrawiam

Advertisement