Po pierwsze pytanie: możesz mi pokazać wpis na forum o tym, że chcesz sprzedać Galocha? Bo ja takiego nie widzę, a selekcjoner widział.
Jakoś ja potrafiłem wyczytać sobie na forum, że jest Galoch do sprzedania
A co do meritum to ja mam tylko 2 zdania, zobaczcie ile na C w ostatnich tygodniach wydali Prezesi z PLK, a teraz sobie wejdźcie na stronę U21 i zobaczcie kto jest na sprzedaż i za jaką kwotę. Czy ten Pan nie mógł zostać w Polsce? Mógł, ale do tego trzeba dwóch rzeczy, drużyny która ma pieniądze i chce coś kupić i drużyny która wystawi gracza na TLu (i nie piszcie mi, ze nie trenuje już bo tamci gracze też w większości mają po potencjale, ale forma itp itd jeszcze będzie nam potrzebna u tego Pana).
Teraz wróćmy do twojego gracza. Jego DL był 23 stycznia, już 19 czyli zanim pojawił się na TLu przygotowując się na jego przejęcie jego nowy właściciel sprzedał 3 graczy. Czy gdyby go namierzył na TLu z DL'em tego samego dnia miałby szanse na pozyskanie takich pieniędzy? Szczerze wątpię i tylko o to chodzi, o nic więcej. No chyba, że wszyscy oczekują, że ktoś sprzeda pół składu i będzie pół sezonu czekał aż się coś pojawi na TLu.