BuzzerBeater Forums

BB Srbija > A reprezentacija

A reprezentacija

Set priority
Show messages by
From: krmelj
This Post:
44
313374.303 in reply to 313374.1
Date: 9/17/2023 4:28:26 PM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Reprezentacija Francuske je treci protivnik nase zemlje na svetskom BB sampionatu. Obe reprezentacije imaju po pobedu i tesan poraz iz prva dva kola. U poslednjem odmeravanju snaga, pobedili smo ih u polufinalu EP, nedavno. Bez obzira na taj rezultat, oni su velika BB sila i nose epitet favorita u ovom mecu. Dokazali smo da smo se priblizili tim velikim i najjacim reprezentacijama i svakako, uz dobru partiju, nismo bez sansi.

Igracki, situacija je nesto bolja nego prethodnih nedelja. Za razliku od prosle sezone, imamo deficit forme i povreda na nekim pozicijama, a nemamo tako sirok fond igraca kao recimo Francuska. Neki nasi planovi padaju u vodu, za sada. To nije nikakav alibi, i dalje imamo kvalitet i krpicemo sta treba kako mozemo i moramo.

Srbija - Francuska, ponedeljak 19:30h
.

This Post:
11
313374.304 in reply to 313374.303
Date: 9/18/2023 4:12:26 PM
KK Šumadija
II.4
Overall Posts Rated:
6161
Second Team:
KK Šumadija II
Штета,имали смо их опет 😏

This Post:
22
313374.305 in reply to 313374.1
Date: 9/20/2023 6:57:54 PM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Francuska - Srbija 110:103 p.p. (71792)

Bicu nesto kraci nego inace, na moru sam pa wi-fi nije prioritet. Jos jedan tesan poraz nasih pulena. Borili smo se muski i jos jednom pokazali koliko smo blizu svetskom BB kremu. Takticko nadmudrivanje je bilo na strani Francuza, donekle, imali smo i povredu Imsirovica jos u drugoj cetvrtini, a opet smo bili u egalu. Ta povreda nam je poremetila rotaciju pod kosem i oduzelo nam u odbrani blokera za branjenje njihovog LI. Nemamo ipak nista od toga rezultatski sem jos jednog casnog poraza. Od kada sam na kormilu, ovo je treci ultra neizvestan mec i treci poraz u takvoj zavrsnici. Nema trece srece...

Nista nije izgubljeno za top 8 naravno ali kao sto sam i ocekivao kada su izvucene grupe, bice vraski tesko ostvariti cilj, a za to je potrebno i malo sportske srece, kojoj za sada u ovoj sezoni, nismo miljenici, ni najmanje, u svakom pogledu i svakoj sitnici.

Sledeci protivnik je Tajvan, pobeda leci frustraciju...

This Post:
33
313374.306 in reply to 313374.1
Date: 9/25/2023 5:20:24 AM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Dobar dan dobri ljudi.

Ocekuje nas mec cetvrtog kola SP u Maleziji. Na crtu izlazimo sampionu Azije, ekipi Tajvana. I jedni i drugi u mec ulazimo sa identicnim skorom, po pobedu i dva poraza, od istih rivala. Oni su izgubili te meceve znatno lakse nego mi ali su potom savladali Amerikance i tako zakomplikovali grupu do maksimuma. Utakmicu sa nasom reprezentacijom docekace krcati motivom, a ovaj mec je za obe reprezentacije izuzetno vazan povodom daljih ambicija na sampionatu. Dva tesna poraza su iza nas, idemo tezim putem, a videcemo na kojoj strani ce biti junaci.

Srbija - Tajvan 19:30, ne propustite!

From: KostaBB
This Post:
00
313374.307 in reply to 313374.306
Date: 9/25/2023 12:04:25 PM
Mitrovica Bobcats
II.2
Overall Posts Rated:
138138
Second Team:
Utopia Explorer
Postovanje dobri narode.

Da li postoji i dalje neko mesto gde se ljudi sastaju da gledaju zajedno reprezentaciju i pljuju po igracima i sudijama, tipa neki chat ili discord, ili je i to zamrlo poslednjih godina kao i forum?

Ja iz nekog razloga ne mogu uopste da se ulogujem na chat, ne znam da li je kod mene problem ili se to vise ne radi...

This Post:
11
313374.308 in reply to 313374.1
Date: 10/1/2023 9:17:39 PM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Pobedom nad sampionom Azije, Tajvanom (71795) , popravili smo nase sanse za prolaz medju 8 najboljih. Odigrali smo takticki dobru utakmicu, pobedili velikom razlikom ali i zalagali se vise od protivnika. Mec je bio izuzetno vazan, da smo porazeni, sanse bi nam bile minimalne. Izdominirali su Dozet i Spirovic sa zbirno 47 poena, a ovaj drugi je bukvalno savrseno odradio svoju rolu za svega 17 minuta(20 poena). Konacno smo imali i malo srece, da se tako izrazim, povredio im se ponajbolji igrac, a zatim su i oni nama povredili, do tada, dominantnog Dozeta, medjutim medicinski tim ga je oporavio i on se vratio u igru i nastavio zapoceto. Eto, cudna okolnost, a isla je na nasu vodenicu. Izvinjenje protivniku ali malo i nama da se vrati.

Igramo sledecu utakmicu protiv sampiona jos jednog kontinenta, selekcije USA. Imaju pobedu vise od nas i sa jos jednom, prakticno bi obezbedili plasman u sledecu fazu. Mi imamo jos 3 teska meca i neka racunica je da nam trebaju jos 2 pobede, uz nasu dobru kos razliku za sada. Plasman u top 8 svetskog prvenstva bi za nas bio zaista veliki, veliki uspeh. Imamo jako tesku grupu i jedino su Poljaci za sada sigurni tu. Cile je proslo kolo iznenadio Francuze i tako pokazao koliko je grupa ujednacena. U drugom kosturu, jasno se vide cetiri izrazita favorita za plasman medju 8 najboljih reprezentacija na svetu.

U preostale tri utakmice naseg tima, verovatno ce biti neke neizvesne zavrsnice i moracemo neku konacno da dobijemo da bismo ostvarili nase ciljeve. Mi to zasluzujemo, pokazali smo misice svakom protivniku do sada.

Srbija - USA, 19:30h, podrzite i uzivajte!

Last edited by krmelj at 10/1/2023 9:18:40 PM

This Post:
11
313374.309 in reply to 313374.307
Date: 10/1/2023 9:21:44 PM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Postovanje dobri narode.

Da li postoji i dalje neko mesto gde se ljudi sastaju da gledaju zajedno reprezentaciju i pljuju po igracima i sudijama, tipa neki chat ili discord, ili je i to zamrlo poslednjih godina kao i forum?

Ja iz nekog razloga ne mogu uopste da se ulogujem na chat, ne znam da li je kod mene problem ili se to vise ne radi...

Imamo discord za BB zajednicu Srbije, zamolio bih moderatora da pozove gospodina Kostu da nam se pridruzi.

This Post:
11
313374.310 in reply to 313374.1
Date: 10/2/2023 9:16:26 PM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Srbija - USA 95:112 (71798)

Prva losa utakmica nase reprezentacije na prvenstvu, ne mislim samo rezultatski. Posle duzeg vremena, porazeni smo bas neocekivano glatko. Prepolovili su nas. Neke stvari i podaci su mi malo nejasni i cudni i moracu kao selektor dobro da se zamislim zasto je to bilo tako. Omasili smo GDP ali to nije trebalo da bude tako strasno na prvi pogled medjutim oni su trpali kos kao da nam je entuzijazam 3, a odbrana na nivou neke prosecne reprezentacije. Drugo poluvreme je za analizu i to ozbiljnu. Nista nije funkcionisalo, od odbrane, skoka, toka napada... Ne pamtim da smo ovako bili podredjeni, pre svega u skoku, 20 skokova vise za njih, samo 32 nasih uhvacenih lopti, a imali smo dva dobra panja skakaca pod kosem. Porazavajuce... To je sve rezultiralo da su imali 10-ak napada vise na utakmici sto je mnogo, a mi samo 7 ofanzivnih skokova. Mislim da u poslednih 30-ak minuta utakmice nismo imali ofanzivni skok, a to je uglavnom nase oruzje. Takodje, bar 5-6 nicijih lopti posle odbitaka i tih 50-50 situacija je bilo u njihovu korist, imali su nove napade, skakali i sve se nekako u drugom poluvremenu rastrkalo u njihovu korist. Treba ipak pomenuti i da su sigurno imali nesto visi entuzijazam.

Prilicno je jasna situacija za nas dalje. Dve pobede nas sigurno vode medju 8 najboljih, bilo koji poraz da gledamo u pasulj i zavisimo od drugih, mizerne sanse. Cile je napravio jos jedno iznenadjenje pobedivsi Tajvan, a Hong Kong porazio Francuze za pola kosa, sve se odvija komplikovano, kako sam i najavio da ce biti. Ujednacena grupa u kojoj su se izdvojili Poljska i USA kao sigurni ucesnici top 8 faze. Videcemo kako cemo rasporediti zalaganja, morace da se trosi, videcemo gde i kako, ona dva gusta poraza su nas nazalost dovela u takvu poziciju da moramo da grizemo do kraja. Francuzi su takodje u jednako teskoj situaciji i pored trijumfa nad nasom reprezentacijom.

Koliko je uzbudljivo igrati na svetskom kupu i retkost za nas, toliko je i tesko. Haramo dalje, sledeci protivnik je Cile, pobeda je pod moranjem.

This Post:
00
313374.311 in reply to 313374.1
Date: 10/9/2023 12:20:21 PM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
19:30h, Srbija - Cile, 6.kolo. Bice tesko, mozda i tesno ali moramo da dobijemo!

This Post:
00
313374.312 in reply to 313374.311
Date: 10/9/2023 12:32:00 PM
KK Dumbarajko
II.1
Overall Posts Rated:
9696
19:30h, Srbija - Cile, 6.kolo. Bice tesko, mozda i tesno ali moramo da dobijemo!

Stigoh do 23. rečenice i umorih se od čitanja tvog posta.

Nastaviću sutra.

😁😁😁😁

This Post:
00
313374.313 in reply to 313374.312
Date: 10/9/2023 3:19:19 PM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje

Stigoh do 23. rečenice i umorih se od čitanja tvog posta.

Nastaviću sutra.

😁😁😁😁

Haha, nisam imao vremena da se raspisujem. Bitno je da vas podsetim na utakmicu i da smo dobili, nekako nategnuto. Ionako se uglavnom dopisujem sa samim sobom, klasika

Advertisement