Nie ma jak to obudzić się rano i pośmiać się z postów jednego ze swoich ulubieńców

Hatchet coś pisał wcześniej o jakimś kocie ze Smurfsow...ale ja nie wiem o co chodzi...;)
Po pierwsze pytanie: możesz mi pokazać wpis na forum o tym, że chcesz sprzedać Galocha? Bo ja takiego nie widzę, a selekcjoner widział.
Bardzo mnie dziwi, że tak wytrawny i dokładny "przeszukiwacz" forów przegapił taki oto post
(126164.83) z dnia 10.01. Zainteresowanym podpowiadam, ze pozostał bez odzewu... Trzy dni później
(126164.93). Tym razem ja się zgłosiłem i od Matiego do Wojtka, później TL, licytacja i kupiłem. Czyli normalnie po nitce do kłębka... Do tego służy właśnie ten wątek - widzisz interesującego Cie gracza, docierasz przez skauta do właściciela i z nim ustalasz szczegóły transakcji. To chyba nie takie trudne? Wszystko normalne, bez jęczenia, płaczu i uskarżania się na paskudny świat...:)
Teraz wróćmy do twojego gracza. Jego DL był 23 stycznia, już 19 czyli zanim pojawił się na TLu przygotowując się na jego przejęcie jego nowy właściciel sprzedał 3 graczy. Czy gdyby go namierzył na TLu z DL'em tego samego dnia miałby szanse na pozyskanie takich pieniędzy? Szczerze wątpię i tylko o to chodzi, o nic więcej. No chyba, że wszyscy oczekują, że ktoś sprzeda pół składu i będzie pół sezonu czekał aż się coś pojawi na TLu.
I znowu nie jesteś dokładny... Jeżeli gracz sprzedany jest 23 stycznia to nie jest wystawiany na TL 19 tylko 20 stycznia. Licytacja trwa 72 godziny a nie 96...i myślałem, ze o tym wiesz... Poza tym napisałem już powyżej, że po to jest wątek [NT] transfery... Wystarczy chcieć i dogadać się z właścicielem co nie powinno być trudne skoro sam chce sprzedać zawodnika. Skoro ja potrafiłem się dogadać i mieć czas na zdobycie środków to taki manager jak Ty czy hatchet raczej też by potrafił.
Aby uściślić to w chwili kiedy wiedziałem, że będę licytował Galocha wystawiłem 2 a nie 3 zawodników na TL, bo pierwszy poszedł na TL 13.01 kiedy jeszcze nie wiedziałem czy go kupię.
Zawsze myślałem, że kadra to dobro ogółu, a skoro tak to gdy sobie selekcjoner z czymś nie radzi, nie ma na coś czasu chyba może napisać na forum, że potrzebuje kogoś do pomocy, jestem pewien, że chętni by się pojawili.
Tak - kadra to nasze wspólne dobro ale od oceny czy ktoś sobie radzi czy nie nie jesteś Ty. Jesteś jednym z ponad 4 tys managerów grających w BB i jasne, ze masz prawo mieć swoje oceny ale nie jesteś wyrocznią i nie będziesz nią.
Ktoś miał powołać skautów ekonomicznych, ktoś miał rozszerzyć system skautingu o graczy 21+, ktoś miał szpiegować wraże fora (ja na jakieś błyskotliwe analizy rywali nie trafiłem)
Dlaczego znowu kłamiesz? Gdzie ja napisałem o skautach ekonomicznych? Bzdury waść gadasz!!! Przeglądanie forum? Tego w tych wyborach nie było - ale potrafiłeś to odnaleźć w poprzednich ( w przeciwieństwie do Galocha...). Ale to funkcjonuje. Jeszcze może mam według Ciebie dzielić się informacjami na forum? Albo może życzysz sobie specjalny raport na BB maila? Uważaj, bo się nie doczekasz

I nie musisz odgrywać ofiary, ze nie wiesz co robić ze swoim HoFem... Nie jesteś początkującym managerem w V lidze więc nie płacz, że jak Ci nikt nie powie co masz zrobić to sam nie wiesz...
na czacie już wszyscy wiedzą, że go trenować nie będę i będę go z premedytacją udupiał w minutach, żeby przypadkiem do NT się nie nadawał.
To już nawet nie jest śmieszne tylko żałosne...Wiesz co...nie chce mi się z Tobą gadać...:)
Last edited by Mr.President_ELIT at 2/15/2010 2:39:44 AM