ma da se i u drugoj ali nemreš trenirati sve ko u trečoj tu dolazi do onoga kaj sam ja stalno govorio , to tvoje možeš raditi u trečoj ligi kad dovoljno ojačaš da sve dobiješ igrajuči laganicu sa bilo kojom potstavom, e a u drugoj moraš ipak posvetiti se treningu ili samo vanjskih ili samo unutarnjih jel ili jedne ili druge moraš kupiti bolje oni če ti biti nosioci igre dok ovi mladi uz njih buju puno napredovali i zato u drugoj ligi moraš več imati roster bar od 10 podjednakih igrača jer si to možeš sa financijama priuštiti tak da ti je sve jedno koja ti igra potstava i da svi dobivaju između 55 i 75 minuta makstmalno da ti raste forma igrača i ent igra veliku ulogu jer još dosta igrača u drugoj igra stalno normal i moraš znati procijeniti s kim se može odigrati laganica a s kim ne a ne ko ja jer sam na početku igrao laganice doma i protiv onih protiv kojih nisam smio pa sam izgubio najmanje 2 tekme samo zbog laganice a oni su trgali, i makar sam imao i veči ent i bolju formu igrača i prednost domačeg terena, ali zato sada dolazi do izražja ta prednost, pa sam i zaredao pobijede protiv objektivno jačih ekipa , ali oni imaju jaku samo prvu ekipu, a rezerve su im slabe , zato treba napraviti roster od 10 podjednakih igrača po meni prva ekipa sa plačom između 25 i 40 tisuča a druga ekipa između 10 i m25 tisuča, s tim da svi moraju vanjski imati obranu bar sjajan i isto tako unutarnji, i onda si na konju, jer nije sve u cijeni igrača nego i u puno drugih faktora.......................... joj kaj sam ga nasral ali mislim da ipak mogu malo i srati jer imam više sezonsko iskustvo igranja ove jebene igrice na koju sam se navuka i radi koje sam počeo i djecu i ženu zapostavljati......................hm,hm
e i morate dignuti dvoranu preko 10000 obavezno što više to bolje jer u prvoj sezoni bez obzira na rezultate popunjenost je stalno dobra oko 90 posto i moraš obavezno pobijediti tv tekme i rivala pa poslije možeš i koju izgubiti , ja sam imao nesreču kaj sam za rivala dobio lokardu, a tv tekmu sam igrao protiv critersa koji je trgal protiv moje laganice , da sam samo normal stavio rasturio bi ga ko bugarsku skupštinu, a drugu sam igrao protiv Maxa isto protiv najjačeg iz protivničke konfe, i to mi sjebalo posječenost, valjda iduče sezone nebum imao takav peh za rivala da dobijem bivšeg prvoligaša koji protiv nas svih igra laganicu, kak sam ja zadnje dvije sezone u 3-1 ligi protiv vas odigral sve laganicu.............dosta, nemoj više pisati dosadan si sam sebi a kamoli drugima ko da bu to neko uopče pročital
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!