BuzzerBeater Forums

Hrvatska - III.1 > sezona 12

sezona 12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
135955.304 in reply to 135955.303
Date: 5/19/2010 7:52:23 AM
Overall Posts Rated:
1818
ma stari još ti možeš biti prvi kuki ili ja treći tu je sve moguće, ma nemoj tako razmišljati zašto ne bi išao u drugu pa i da se vratiš ili bilo tko od nas to je ionako igra neverending story zašto neprobati ko ga jebe, šta se može desiti ispast ćeš nazad u treću i opet probati u drugu to je na kraju krajeva samo jedna hebeno dobra igra i zabava

... ako nista mozete uvik zaradit hrpu love od ulaznica ... sta nije zanemarivo, pogotovo brojka do nekih 100 k vise na tjednoj razini, naravno igra i velicina dvorane i uzmite u obzir punu dvoranu bar pola sezone bez obzira na rezultate ... pa sad racunaj ... visi rang je uvik dobra opcija ...

This Post:
00
135955.305 in reply to 135955.304
Date: 5/19/2010 7:56:44 AM
KK Jugoplastika
II.2
Overall Posts Rated:
227227
... ako nista mozete uvik zaradit hrpu love od ulaznica ... sta nije zanemarivo, pogotovo brojka do nekih 100 k vise na tjednoj razini, naravno igra i velicina dvorane i uzmite u obzir punu dvoranu bar pola sezone bez obzira na rezultate ... pa sad racunaj ... visi rang je uvik dobra opcija ...

tako je u pravu si, makar neku lovu zaradiš a ne ovdje stalno si na rubu minusa barem u mom slučaju trenutno nažalost

This Post:
00
135955.306 in reply to 135955.305
Date: 5/19/2010 8:02:45 AM
Overall Posts Rated:
1818
... prika ja plutan na 20 k u plusu .... a dvorana mi je uvik 100 % ispunjana i iman omjer 15-0 ... ocu rec da ako mislis imat dobru ekipu u 3. da onda financijski propadas ... mene ce bit strah nakon season updatea pogledat place, jer su svi jebeno napredovali i strasno su mladi ... prosjek godina je 20.3 ... i sad zamisli da nekim slucajem opet ostanem u trecoj ... BANKROT ... il prodaja nekog za tekuce troskove ... sta nije dobra opcija ...

This Post:
00
135955.307 in reply to 135955.306
Date: 5/19/2010 8:49:41 AM
Overall Posts Rated:
22452245
ali zato i treniraš igrače da bi ih jednom prodao i zaradio masne pare za njih jer poslije kad ostare nemreš više za njih niš dobiti , a pogotovo poslije ovog drastičnog pada cijena ono kaj si nekad bez beda prodaval za 2-3 milje danas jedva milju do milju i pol izvučeš,

kad se sjetim za koga sam ja dobivao po 2ipol milje danas za njih ni 1milju nebi dobio, zato danas je sve u treningu i pokušaju što bolje prodaje , a i naravno ipak je cilj stremiti prema višoj razini ove sjebane igre pune bugova i restartnja potstava i utakmica a i mita i korupcije koja je zavladala na širokim prostorima ovoga buzzer beater svijeta zahvaljujuči Nomadu i njemu sličnim koji ne prezaju pred ničim samo da bi se uspeli stepenicu više bez obzira na žrtve koje pritom stradaju..............he,he

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
135955.308 in reply to 135955.307
Date: 5/19/2010 8:56:06 AM
Overall Posts Rated:
1818
... pale cije jesu .. ali ne svima ... sad shema kad su C na niskim granama ... ali zato bekovi idu ka ludi ... a da ne govorin od Play-u i krilu .... kojih nema .... jer su uzasno komplicirani za stvorit, bar ako oceko kompletne igrace ....

... eno ti moj Rullis ... ja cu ga za sljedeci trening utrpat C i KC na trening , ali na dvi pozicije .... jer neman love za gotovog ... vidio si onoga sta si me pita za procjenu .... care moj isa je za 4,7 mil .... pa ti sad kupuj ...

This Post:
00
135955.309 in reply to 135955.308
Date: 5/19/2010 9:51:22 AM
Overall Posts Rated:
306306
Uh...sad ste mi načeli temu...
Ja nemam love za kupit ništa...al baš ništa vrijedno spomena...
Zato treniram sve...kako? Sad ću objasnit...

Treniram igrače na jednoj...max dvije pozicije...I striktno se vežem za određeni skil.
NPR: Pogledam sve vanjske...i vidim kojima je loša vanjska obrana...pa složim trojcu kojima to treniram na jednoj poziciji...
Uglavnom treniram unutarnje jer su mladi, ali koji puta za neki unutarnji trening ne trebam trenirati nekog igrača koji već ima visok skil koji treniram, pa na njegovo mjesto ubacim vanjskog...

Jako je važno da i vanjski igrači imaju dobar skok, šut iznutra ili u. obranu...zato spajam sve kako mogu.
To je vrlo teško napraviti s obzirom na tekuće utakmice, pogotovo dok se natječem u kupu...
Zato dobro kalkuliram kako da treniram skilove koji mi pašu sa utakmicama taj tjedan...
NPR: Na početku sezone igram, u tjednu, jednu lakšu utakmicu, a druga je sa Dikcem...
Kako Dikac igra sa grdim krilom koji je izvrstan vanjski pucač, protiv njega moram stavit krilo sa dobrom vanjskom obranom...Ovo su činjenice prema kojima slažem tjedni trening sigurno za krila + još nekog ako se ulovi prostor...

Ispričavam se svima zbog ovog elaborata, jel mi je jako teško objasnit tehniku slovima ( čitaj: bez gestikulacija)...
Nadam se da ste shvatili bit.

From: dikac

This Post:
00
135955.310 in reply to 135955.309
Date: 5/19/2010 10:51:34 AM
KK Jugoplastika
II.2
Overall Posts Rated:
227227
da kup nas dosta zajebe sa planom treninga pogotovo nakon 2. kola kada počnu jače utakmice pa ne možeš sa trenircima igrati nego nabiješ kilometražu prvoj ekipi a onda ode i forma kvragu, i šta veli nomad dođu ti 2 jače tekme i eto sranja

This Post:
00
135955.311 in reply to 135955.309
Date: 5/19/2010 10:58:42 AM
Overall Posts Rated:
1818
... ja san vec na svom forumu u 3.6 detaljno elaborira sve tehnike treniga ... ja treniran sve ... meni su svi do jednoga u primanju treninga ... uvik dvi pozicije ... dakle PL i BS te C i KC ... a krilo ubacim i tamo i vamo, ovisno di mi je rupa ... e sad ja radin godinu dana u naprid ... dakle ove san sezone odlucio vanjskima dagt 70%,a unutarnjima 30% treninga ... sljedece sezone cu to nastojat svesti na 50-50 ... a sezonu iza idem sa treningom na jednoj poziciji 2+ 2 tjedna ... zasto je to tako ... prije skoro dvi sezone kad san jasno odredio svoju strategiju i ciljeve primarno je bilo pomladit momcad do kraja i onda udri ... prosjek starosti moje momcadi je 20.3 god ... i zato si mogu dopustit luksuz da nekom uzmem, a drugom dam, a da pritom ne izgubin puno ... jer sad san forsira vanjske, jer mi je moj mladi centar jak, ima unutanju 14 i on moze pricekat ... dok vanjski ne mogu, jer bez kalitetne vanjske obrane nema kruva ... zato je naglasak na njima ... evo sad cu do kraja sezone trenirat, jedan vani, jedan unutra, radi sminkanja i peglanja bora ... bitno je napravit plan i bit strpljiv, jer nece uvik rezultati bit sjajni ... sve to je tesko ako imas hrpu igraca od 25+ god i koji ne primaju taj trening, a uzimaju minute mladima ... 3. liga je stvorena za napravit kvalitetan temelj i dopusta svakojake kombinacije ... u 2. to pada u vodu, jer svaka je bitna ...

This Post:
00
135955.312 in reply to 135955.311
Date: 5/19/2010 12:21:48 PM
Overall Posts Rated:
22452245
ma da se i u drugoj ali nemreš trenirati sve ko u trečoj tu dolazi do onoga kaj sam ja stalno govorio , to tvoje možeš raditi u trečoj ligi kad dovoljno ojačaš da sve dobiješ igrajuči laganicu sa bilo kojom potstavom, e a u drugoj moraš ipak posvetiti se treningu ili samo vanjskih ili samo unutarnjih jel ili jedne ili druge moraš kupiti bolje oni če ti biti nosioci igre dok ovi mladi uz njih buju puno napredovali i zato u drugoj ligi moraš več imati roster bar od 10 podjednakih igrača jer si to možeš sa financijama priuštiti tak da ti je sve jedno koja ti igra potstava i da svi dobivaju između 55 i 75 minuta makstmalno da ti raste forma igrača i ent igra veliku ulogu jer još dosta igrača u drugoj igra stalno normal i moraš znati procijeniti s kim se može odigrati laganica a s kim ne a ne ko ja jer sam na početku igrao laganice doma i protiv onih protiv kojih nisam smio pa sam izgubio najmanje 2 tekme samo zbog laganice a oni su trgali, i makar sam imao i veči ent i bolju formu igrača i prednost domačeg terena, ali zato sada dolazi do izražja ta prednost, pa sam i zaredao pobijede protiv objektivno jačih ekipa , ali oni imaju jaku samo prvu ekipu, a rezerve su im slabe , zato treba napraviti roster od 10 podjednakih igrača po meni prva ekipa sa plačom između 25 i 40 tisuča a druga ekipa između 10 i m25 tisuča, s tim da svi moraju vanjski imati obranu bar sjajan i isto tako unutarnji, i onda si na konju, jer nije sve u cijeni igrača nego i u puno drugih faktora.......................... joj kaj sam ga nasral ali mislim da ipak mogu malo i srati jer imam više sezonsko iskustvo igranja ove jebene igrice na koju sam se navuka i radi koje sam počeo i djecu i ženu zapostavljati......................hm,hm

e i morate dignuti dvoranu preko 10000 obavezno što više to bolje jer u prvoj sezoni bez obzira na rezultate popunjenost je stalno dobra oko 90 posto i moraš obavezno pobijediti tv tekme i rivala pa poslije možeš i koju izgubiti , ja sam imao nesreču kaj sam za rivala dobio lokardu, a tv tekmu sam igrao protiv critersa koji je trgal protiv moje laganice , da sam samo normal stavio rasturio bi ga ko bugarsku skupštinu, a drugu sam igrao protiv Maxa isto protiv najjačeg iz protivničke konfe, i to mi sjebalo posječenost, valjda iduče sezone nebum imao takav peh za rivala da dobijem bivšeg prvoligaša koji protiv nas svih igra laganicu, kak sam ja zadnje dvije sezone u 3-1 ligi protiv vas odigral sve laganicu.............dosta, nemoj više pisati dosadan si sam sebi a kamoli drugima ko da bu to neko uopče pročital

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
135955.313 in reply to 135955.312
Date: 5/19/2010 2:03:24 PM
Overall Posts Rated:
306306
I Alkaru i Marioli predlažem pisanje u paragrafima...jerbo ovo stvarno zastrašujuće izgleda... :))

Ali u suštini se slažem sa svim rečenim...

Last edited by Nomad at 5/19/2010 2:04:05 PM

From: joja

This Post:
00
135955.314 in reply to 135955.313
Date: 5/19/2010 5:57:30 PM
Overall Posts Rated:
33
imate vi volje.. osobno mi se vrlo svida ekipa od nomada jer su svi igraci tu negdje pa moze odlicno kombinirat

Last edited by joja at 5/19/2010 6:00:38 PM

Advertisement