Λοιπον μιας και δεν εισαι πλεον GM ,ηρθε η στιγμη να απολαυσεις το παιχνιδι ,ετσι οπως πρεπει.
Απαλλαγμένος από τις ευθύνες και το άγχος της θέσης, ελπίζω να την βρω ξανά...Μου έλειψε...Να αφοσιωθώ ρε παιδί μου στην ομάδα μου, να μην είμαι υποχρεωμένος να παίρνω θέση πάντα και παντού. Μεγάλη πίεση...Όπως και να έχει εύχομαι καλό κουράγιο τους εναπομείναντες πρώην συναδέλφους, ελπίζω να έχουν γερό στομάχι, ειδικά ο νεότερος. Ο ποιο παλιός δεν νομίζω πως χρειάζεται κάποια παραίνεση από μένα, είναι καιρό στην θέση, τα ξέρει πιο καλά από μένα.
Προς όλα τα παιδιά της κοινότητας: Πλέον η παρουσία μου θα είναι πιο διακριτική, δεν υπάρχει λόγος για κάτι περισσότερο, δεν με δεσμεύει κάποιο αξίωμα. Από την άλλη όμως δεν θα σταματήσω να είμαι ενεργό μέλος της κοινότητας, και φυσικά δεν θα αρνηθώ ποτέ να βοηθήσω στο μέτρο του δυνατού. Θερμή παράκληση όμως μην με ρωτάτε πράγματα που έχουν να κάνουν με την θέση που είχα στο παρελθόν. Ζητήστε μου μια συμβουλή για ένα παίκτη πχ, μια τακτική, προσωπικό σας πρόβλημα έστω αλλά τα περί ανταλλαγών, κανονισμών κλπ δεν με αφορούν, δεν είμαι αρμόδιος πια...
Έφυγε το GM από το όνομα μου, δεν έφυγε όμως o JohnnyB :)
Υ.Γ. Σας παρακαλώ να μην ποστάρετε άλλο εδώ για την αποχώρηση μου, αφού το νήμα το έφτιαξα σαν 1 βήμα επικοινωνίας μεταξύ των Τζίμηδων/απλών χρηστών και καλό είναι να μείνει καθαρό.
Υ.Γ.2 Όσοι άνοιξαν σαμπάνιες με την αποχώρηση μου, κερασμένες από μένα :)
Last edited by JohnnyB at 1/23/2011 8:02:27 PM